Dobrý den Jardo,
Dnes jsem si přivstal, abych provedl Sankhapraksalana a mám pár dotazů, které mě na záchodě napadly
Slanná voda je pro mě skutečně nechutná, nic méně třikrát jsem litr a půl litru do sebe dostal. Po čtvrté jsem už ovšem sáhl po obyčejné vodě bez chuti. Poprvé jsem musel utíkat cca po třiceti sekundá, nic méně pak jsem musel čekat, až zase budu potřebovat (cca dvacet minut). Nevím, co si o tom myslet. Ta doba se pak postpně zkracvala nakonec jen na pár minut po vypití vody jsem musel usednout na "trůn".
Stolice postupně řídla až zvodovatěla a ztrácela barvu, až jsem vylučoval jen zakalenou vodu.
Do čisté vody jsem to na poprvé nedotáhl, protože se mi už dělalo docela špatně od žaludku, po té slané vodě. Dotaz zní, zda je možné, že jsem si přerušil sifonový efekt právě tou vodou bez soli???
Nakonec následoval samozřejmě heřmánek. Bohužel i po heřmánku se mi ke konci dělalo špatně od žadludku, jak jsem byl přepitý. Nic méně žaludek to ztrávil neobvykle rychle....
Po heřmánku jsem se zvedl ze záchoda a zjistil, že se mi dost motá hlava a nevolnost se mě stále držela. Bohužel i zimnice, která se mě drží ještě cca hodinu po proceduře. Ale celkově se mi pomalinku ulevuje, a to hlavně díky rýži s máslem (mňam)
Nevolnost od žaludku už zmizela. Teď už to je jen ta zimnice a celková slabost.
Další nejasností pro mě je, že chodím docela dost i na malou stranu. Na velkou občas samosebou ještě potřebuji, teče voda, ale myslel jsem si, že na malou potřebovat tolik nebudu.
Mohl byste mi, prosím moje snažení okomentovat, abych se příště mohl vyhnout případným chabám?
Díky
Pěkný víkend
Petr