Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte lis 26, 2024 12:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř čer 22, 2011 1:51 pm 

Dobrý den,
chci se zeptat, jelikož je při půstu opravdu cítit z pusy, je možné vzít si žvýkačku bez cukru?
Díky za odpověď

PříspěvekNapsal: stř čer 22, 2011 9:50 pm 
Administrátor
Administrátor

aerokh píše:
Dobrý den,
chci se zeptat, jelikož je při půstu opravdu cítit z pusy, je možné vzít si žvýkačku bez cukru?
Díky za odpověď

Tam dost záleží na druhu žvýkačky, ale většinou jsou plné chemických sajrajtů, čili já to jako moc dobrý nápad nevidím. To raději požvýkejte petrželový lístek a pak ho vyplivněte.

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 8:10 am 

Dobrý den

jsem na 4. dni půstu...3. den jsem opravdu cítila slabost, nevolnost a bolest hlavy...dnes je mi lépe ale pobolívají mně ledviny...měla bych půst ukončit, je tato bolest nějako nebezpečná?

Díky

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 8:29 am 

aerokh píše:
Dobrý den

jsem na 4. dni půstu...3. den jsem opravdu cítila slabost, nevolnost a bolest hlavy...dnes je mi lépe ale pobolívají mně ledviny...měla bych půst ukončit, je tato bolest nějako nebezpečná?

Díky

Delate klystyry? Ty by mely vetsinu neprijemnych pocitu odstranit.

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 8:39 am 

aerokh píše:
...

Hlídáte si barvu moči? Jestli je hodně tmavá a po litru destilované vody v průběhu dne nenastane zlepšení není dobré pokračovat a okamžitě přestat.

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 8:41 am 

qup píše:
Hlídáte si barvu moči? Jestli je hodně tmavá a po litru destilované vody v průběhu dne nenastane zlepšení není dobré pokračovat a okamžitě přestat.

hodně tmavá ne ale je o malinko tmavší...
zkusím ještě víc pít...může být problém v tom že včera místo kojenecké vody jsem se napila Bonaqui, která má vyšší podíl Na+ iontů?

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 9:06 am 

aerokh píše:
zkusím ještě víc pít...může být problém v tom že včera místo kojenecké vody jsem se napila Bonaqui, která má vyšší podíl Na+ iontů?

Presne jak psal kolega vyse, pokud mate tmavou moc a litr destilky ji nezesvetla, potom okamzite start, jinak riskujete...

Jedna kamaradka drzela pust a pila balenou kojeneckou vodu, ani 5. den se ji zazivani nezastavilo, energie na nule. Ja piji destilovanou vodu a 4. den zazivam opetovny nabeh energie(je to pokazde a casove naprosto presne), jak se uz pali tuky, bez sebemensiho problemu. I ja mohu rict, ze jsem zazival boleni jater i ledvin, bral jsem to jako ocistny proces, nic co by bylo k nevydrzeni a nyni to uz ani nezazivam.

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 9:08 am 
Administrátor
Administrátor

aerokh píše:
hodně tmavá ne ale je o malinko tmavší...

To asi nebude ten hlavní problém, ale klystýry by hodně pomohly, tělo patrně nestačí uklízet ten nepořádek.

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 9:49 am 

kawasaky píše:
Presne jak psal kolega vyse, pokud mate tmavou moc a litr destilky ji nezesvetla, potom okamzite start, jinak riskujete...

Jedna kamaradka drzela pust a pila balenou kojeneckou vodu, ani 5. den se ji zazivani nezastavilo, energie na nule. Ja piji destilovanou vodu a 4. den zazivam opetovny nabeh energie(je to pokazde a casove naprosto presne), jak se uz pali tuky, bez sebemensiho problemu. I ja mohu rict, ze jsem zazival boleni jater i ledvin, bral jsem to jako ocistny proces, nic co by bylo k nevydrzeni a nyni to uz ani nezazivam.

No já byla 2 den v pohodě...3. den ale začlo škrundat v břiše dostavila se nevolnost od žaludku a slabost..tu jsem přespala. Dnes ráno mi bylo slabo ale hlad jsem necítila po prvních pár doušcích vody se mi vrátila energie a jsem naprosto v pohodě...jen hlava a ledviny pobolívají...je fakt že jsem 2 dni nebyla na stolici, což bude malinko problém..pokusím se tělu pomoct tak, jak radí pan Jarda \":)\"

PříspěvekNapsal: pát čer 24, 2011 3:53 pm 

Takze doted bez klystyru? To si vubec nedovedu predstavit. Rano jsem to musel udelat jako prvni vec, jinak jsem mel pocit jako bych se necim otravil. I kdyz pravda, nevim jestli to nebylo az po tom, co zaclo spalovani tuku.

PříspěvekNapsal: sob čer 25, 2011 8:06 am 

sokol píše:
Takze doted bez klystyru? To si vubec nedovedu predstavit. Rano jsem to musel udelat jako prvni vec, jinak jsem mel pocit jako bych se necim otravil. I kdyz pravda, nevim jestli to nebylo az po tom, co zaclo spalovani tuku.

Ano a bohužel špatně, před půstem jsem jedla jen ovoce a zeleninu, ale ani to nestačilo. Včera večer (4. den) jsem byla natolik slabá že jsem málem při procháze se psem skolabovala, i když mi přes den bylo dobře, večer jsem si dala tedy klystýr a nestačila se divit co vše moje tělo ještě zadržuje ...a dnes ráno ze mně samovolně odcházel další nahromaděný nepořádek..nehledě na to že od 2.poloviny 2. dne mi začla téct voda z nosu (ucpané dutiny) a zlepšil se mi výrazně čich a sluch..Nejradši bych si dala ránu za to jak jsem svoje tělo dlouhá létá trýznila \":-(\"
A pro ty kdo váhají....ze začátku je o složité a když příjde acidóza je to ještě horší...ale zkuste to překonat výsledky se dostavjí velice brzy...mně například mizí i popraskané cévky na nohou..
Všem hodně štěstí a pevnou vůli a díky za to že existují takové stránky \":)\"

PříspěvekNapsal: sob čer 25, 2011 9:07 am 
Administrátor
Administrátor

aerokh píše:
Ano a bohužel špatně, před půstem jsem jedla jen ovoce a zeleninu, ale ani to nestačilo. Včera večer (4. den) jsem byla natolik slabá že jsem málem při procháze se psem skolabovala, i když mi přes den bylo dobře, večer jsem si dala tedy klystýr a nestačila se divit co vše moje tělo ještě zadržuje ...a dnes ráno ze mně samovolně odcházel další nahromaděný nepořádek..nehledě na to že od 2.poloviny 2. dne mi začla téct voda z nosu (ucpané dutiny) a zlepšil se mi výrazně čich a sluch..Nejradši bych si dala ránu za to jak jsem svoje tělo dlouhá létá trýznila \":-(\"
A pro ty kdo váhají....ze začátku je o složité a když příjde acidóza je to ještě horší...ale zkuste to překonat výsledky se dostavjí velice brzy...mně například mizí i popraskané cévky na nohou..
Všem hodně štěstí a pevnou vůli a díky za to že existují takové stránky \":)\"

No vidíte, žádné složitosti se nekonají, pouze stačí pochopit, že žádné auto s bramborou ve výfuku nejede správně. Pokud chci dostat motor do otáček, prostě musí být výfuk naprosto čistý.

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 10:59 am 

Dobrý den,

přítel trpí dlouholetými bolestmi hlavy, prošel všechna možná vyšetření a lékaři mu nic nenašli, nakonec zvažují odběr mozkomíšního moku, nebo psychologickou poradnu...dala jsem mu přečíst Vaše stránky a knihu o půstu..rozhodl se že projde půstem rovněž. Jedl 3 dni jen zeleninu a včera měl první den půstu.
Během odpoledne 2x zvracel vodu s jakýmisi zelenými chomáčky..měl by půst přerušit nebo je to v pořádku.
Další dotaz je ke mně kdy kamarádka mně varovala že půst je nebezpečný, že údajně hladověla kvůli postavě a údajně pila jen vodu, a po půstu, že přibrala a zkazil se jí metabolismus a trávení.
Mysm, že nebyla jen a pouze na vodě, nebo zkazila návratovku, ráda bych znala Váš názor..díky moc

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 8:24 pm 
Administrátor
Administrátor

aerokh píše:
Dobrý den,

přítel trpí dlouholetými bolestmi hlavy, prošel všechna možná vyšetření a lékaři mu nic nenašli, nakonec zvažují odběr mozkomíšního moku, nebo psychologickou poradnu...dala jsem mu přečíst Vaše stránky a knihu o půstu..rozhodl se že projde půstem rovněž. Jedl 3 dni jen zeleninu a včera měl první den půstu.
Během odpoledne 2x zvracel vodu s jakýmisi zelenými chomáčky..měl by půst přerušit nebo je to v pořádku.
Další dotaz je ke mně kdy kamarádka mně varovala že půst je nebezpečný, že údajně hladověla kvůli postavě a údajně pila jen vodu, a po půstu, že přibrala a zkazil se jí metabolismus a trávení.
Mysm, že nebyla jen a pouze na vodě, nebo zkazila návratovku, ráda bych znala Váš názor..díky moc

Bolesti hlavy způsobuje zanesené střevo a půst to určitě dovede odstranit, ovšem hladovět z takto zaneseného stavu bez denních klystýrů je opravdové utrpení a to co absolvuje, je vlastně přiotrávení vlastním bordelem. Tělo ho pak zkouší vyhnat kudy je jenom možné, čili nasadí průjmy a zvracení, což sice nijak nevadí, ale příjemné to rozhodně není. Obávám se, že vaše kamarádka podělala vše co šlo a pak se není čemu divit, jinak to takto nefunguje, to by každý náš předek byl po týdnu na vodě mrzák a nedovedu si představit, jak by tedy lidstvo vůbec do této doby přežilo.

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 10:44 pm 

Dobrý den,
od ledna držím půst- 1denní každý týden, asi 4x 3denní- bez problému, potom 1x 5ti denní, ten měl být původně 7- denní, ale bohužel jsem musela skončit kvůli úplnému vyčerpání, měla jsem i pocit, že se mi trávení úplně nezastavilo, teď se pokouším o další 7, dnes je pátý den, bohužel se cítím úplně stejně jako minule- energie na absolutní nule \":roll:\" . Po psychické stránce není problém. Piju jenom vodu (z kohoutku), pokud je třeba, tak klystýr, ale na ten už asi taky nemám sílu \":|\" . Nevíte, kde by mohl být problém, jestli je to normální nebo jestli by to vyřešila destilka? Nechce se mi zase předčasně končit,
děkuji za odpověď, hezký den \":)\"

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]