[quote="AIM_FREEMAN":2b5i2mi5]Narazil jsem na VELMI zajímavý produkt:
Lufenuron Candida Cure
http://lufenuroncandidacure.owndoc.com/Je to látka - pozor - NETOXICKÁ - nemetabolizuje se, vyjde ven se stolicí v původní formě. Zabraňuje syntéze chitinu, ze které jsou utvořeny buněčné stěny kvasinek (i jiných hub). Kvasinka vykrvácí.
Zajímavé je, že se látka ukládá do tukové tkáně a poté následuje postupné uvolňování. Takže po několikadenní kůře následuje třítýdenní spontánní realease.
Vtipné je, že i když se kvasinka přizpůsobí (stane se rezistentní) a začne vytvářet buněčné stěny bez chitinu, vytvoří tak daleko méně odolnou formu!!!:DD Potom se s ní dá vymést antimykotiky, fungicidy apod. Navíc se zdá, že léčba je natolik účinná, že ta možnost je pouze hypotetická:)
Už jsem si to objednal, budu informovat.
Další věc, jak jsem tu psal o těch mléčných kvasinkách -
http://www.standardprocess.com/display/ ... .spi?ID=94to má podobný účinek jako
http://www.lekarna.cz/enterol-10x250mg-tobolky/ - v enterolu je jiný kmen: Saccharomyces boulardii.
Zde je zajímavá výpověď:
Ještě jsem do žádné diskuze na netu kvůli candidě nic nepsal, ale dnes mám potřebu se všemi se podělit a ukázat ostatním snadné řešení, jak se uzdravit!!! Jeden léčit mi na candidu doopručil Enterol, který obsahuje bakterii Saccharomyces Boulardii a tak jsem to zkusil. Stal se zázrak, po dvou týdnech candida zmizela. Mám to potvrzeno i laboratorně, ještě před dvěma týdny množství kyseliny vinné v moči 300 krát nad normu, nyní v normě!!! Zkuste a uvidíte, léčba nenese žádné riziko.
http://candida.inetcz.com/pokec.php?vlakno=12688Samozřejmě to mohl být jen poslední chybějící článek. Ten člověk se těch pět let snažil hodil organismus do rychtiku. Ale je to imho důležitý článek. Jak to funguje?
Tyhle kvasinky přeměňují jakékoli cukry na kyselinu mléčnou, díky čemuž vytváří v tlustém střevě vhodné pH. To jest KYSELÉ. Ono se to střídá, to asi víte. Žaludek má být kyselý, tenké střevo alkalické, tlusté kyselé. Což o to, laktobacily taktéž vytvářejí kyselinu mléčnou, ale umí to pouze z laktózy. Vzhledem k minimálnímu užívání mléčných výrobků u mnohých candidátů, to je jedna z mála cest jak dosáhnout optimálního pH tlustého střeva. A dokud tam není optimální pH, tak nedojde ke kolonizaci střeva mikroflórou a můžeme jíst probiotika nadosmrti. Mě třeba nic mléčného nedělá dobře, takže kefír nedávám.
Takže tato probiotická kultura určitě stojí za zvážení a nebral bych jí jako méně důležitou, než laktobacily, tože pro ně defacto terraformuje prostředí tlustého střeva . Enterol mají v lékárně, ale je to dost drahé, asi je lepší zvolit dovoz:
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
2b5i2mi5 |