Fox_25 píše:
Dobrý den, je to už přibližně rok co jsem kvůli chuti a zdr. problémům vynechal normální cukr a nahradil ho hnědým cukrem kandys který je, dá se říci "kostkový" či spíše neforemné kusy. Z normálního cukru mě skoro pokaždé pálila žáha a bylo mi z něj celkově těžko, hnědý je v tomto lepší. Zajímalo by mě je i tento cukr stejně školdivý jako ten normální nebo to byl a je placebo efekt?
Jak jsou škodlivé/zdravé černé, zelené a ovocné čaje? Nemám na mysli to co člověk běžně koupí v supermarketu, ale skutečný sypaný čaj. Černý mi pomáhá s rozumem a pamětí, navíc úspěšně nahradil kávu. Zelený mi zase trochu pomohl s močením a zažíváním, pokud jsem to pochopil správně tak mám zůženou močovou trubici. Teď si užívám nejspíš se zánětem močového měchýře který úspěšně léčím urologickým čajem který za 2 dny částečně vyřešil to co nezvládly antibiotika za 14 dní(alespoň jsem zjistil že jsem dost alergický na penicilin).
Taky už moc nevěřím na "zázračné bílé pláště", sanitka si mě dvezla se silnou bolestí(měl jsem chuť lozit po zdi) na pravé straně v podbříšku s podezřením na slepé střevo. Na sono vše v pořádku, vzali mi slepé střevo kterému nic nebylo a bolesti sami odezněly. Samozřejmě neví co mi bylo. Bolest se vrací 1-2 krát za měsíc, řeším to prasáckým způsobem kdy se "zdroguji" tak že si rozpustím 2 prášky ibuprofen 400 ve vodě, účinek se dostaví během 5 minut. S touto bolestí jsem byl v nemocnici 3 krát, pokaždé nic nezjistily a potřetí vzali alespoň ten slepák.
Ještě menší dotaz, jaký máte názor na antidepresiva? Vím že je to velice široké spektrum "léků"(legálních drog). Mám aspergerův syndrom, maniodeprese a sociální fobii. Na vše bych měl polykat veselé pilule ale nemohu. Jediný efekt který na mě mají je že snižují IQ snad na 70 bodů a mozek si to uvědomuje, velice nepříjemný stav srovnatelný s rybou v akváriu. Mám štěstí že jsem si neprošel léčebnou kde bych se proti práškům těžko bránil a taky že to zvládám i bez prášků když nic jiného nezbývá. Teď si "užívám" důchodu a mám hrůzu z toho že kvůli posudkovému lékaři budu muset v budoucnu do té léčebny jít.
Díky za vaši odpověď a také díky za tyto stránky, jsem rád že budu moci pomoci sobě a nejbližším.
S pozdravem Fox.
P.S. Pokud jsem ve špatné sekci prosím o přesunutí, nenapadlo mě kam dotaz hodit. Ani název se mi nepovedl, ale co už.
To s tím slepákem nebylo rozumné, on tam není jen tak pro legraci jak tvrdí bílé pláště, ale má zcela jasný význam, nicméně to už asi nevymyslíte, reklamovat se to nedá. Pokud se týká čaje a cukru, tak neexistuje zdravá varianta, prostě na oboje zapomeňte a máte po starostech. Na pití je voda a pokud možno super čistá. Veškeré popsané potíže podle všeho plynou z nedostatku kyseliny chlorovodíkové v žaludku a přemnožené kvasinky, čili si obě témata nastudujte a uvidíte jak si alespoň část těch svých potíží vyřešit, případně je možná odstraníte úplně, ale to se dopředu odhadnout nedá. Antidepresiva nic neřeší, pouze překrývají problémy vzniklé z jedů, které vypouští kandida, ale za určitých okolností může velké zklidnění omezit kandidu a naopak omezením kandidy docílíte stavu pohody.