Votrubec píše:
Prosím, nejsem diskutér na www. Přesto k mému příspěvku, asi došlo k silnému nepochopení jeho obsahu. Přečetl jsem si znovu jen zde první stránku a vyskytují se tam rady typu (stručně): mechanické mačkání, čištění střeva - z mnoha metod uvedeno pomocí fungicidních rostlin, alkohol poškozuje, i z piva, kde jsou prý spory plísní, dále zinek, chřest, kapsaicin. Já jsem chtěl sdělit jen svůj názor, že tyto rady a další nepomohou k zastavení rakoviny prostaty (tím neříkám, že jsou to obecně špatné rady), ani jiné "choroby z blahobytu" (srdce-cévy, cukrovka aj.),.. ani tyto - z rostlinného světa -, ani ty chemické medicínské, ani modní sofistikované tzv.potravinové doplňky, ani výtažky z indiánských lián a keřů, ani ajurvéda, ani aloe vera, ani šamanský tanec a rituál ...atd.atd... Znovu opakuji, je to jen dočasné zmírnění projevu nemoci, mnohdy placebo efekt, která vznikla z nějaké skutečné příčiny!!!. Šálení pacienta, stejné, tak jak to dělají alopatičtí doktoři, jen s trochu přívětivějšími i exotičtějšími kartami v ruce. O příčinách, např. rakoviny prostaty jsem nenašel zde ani slovo. O příčinách je vědecká studie, na kterou jsem v nejlepší své dobré víře, viz. výše, odkázal - chtěl jsem jen upozornit zoufalé lidi, postižené nemocí a zbytečně trpící, či zbytečně brzy umírající... Vědecky provedená studie o příčinách, na milionech lidí, velmi persekuovaná potravinářským, zemědělským a medicínsko-farmaceutickým lobby. Můj vstup do diskuze byla jen marná snaha upozornit na nesprávné programy (mnohdy uměle a záměrně, či z nevědomosti), které máme nasazeny ve svých hlavách. Ing. B.Votrubec
A z čeho soudíte, že tyto rady nepomohou v zastavení rakoviny prostaty, mám to vyzkoušené v mnoha případech a kupodivu s velice slušným výsledkem, i když příčina je samozřejmě jinde, tedy v plísních a kvasinkách které rozkládají tělo díky špatné stravě a životnímu stylu, přičemž rozkládají i prostatu. Není tedy logické odstranit zdroje, nebo dopady té plísně, nebo kvasinky, což tkáň vyčistí a buňky se přestávají nekontrolovatelně množit, protože od určitého stupně zásaditosti to prostě nedovedou.