Tak jsem si přečetl, jak se každý z vás láduje samými zdravými dobrotkami. No nevím.
Dovolte mi prostému člověku otázku. Kde se dnes v ovoci, zelenině aj plodinách při jejich velkovýrobě (a obávám se že se to týká i té předražené BIO), vezme tolik užitečných vitamínů a minerálů? Nechci moc šťourat, ale vše dnes obsahuje chemické jedy ať se to někomu líbí nebo ne. Mám obavy, že pokud si někdo myslí, že jen tímto způsobem dodá tělu vše potřebné a v dostatečném množství, tak se asi mýlí, protože tyto produkty většinou nemají potřebný obsah živin z čeho čerpat. Bohužel vše je ,,vyhoněné" chemií a jsme již na ní závislí. Zelenina, ovoce i veškeré krmné směsi jsou zalévány mimo jiné kyselými dešti, obsahující veškeré dobroty, které se nejen lidskou činností dostanou do ovzduši (vč.nezničitelného spadu z Černobylu a nyní tzv.chemtrails). No a zkuste si jednou zajít ,,na pole" a budete asi překvapeni na jaké celině všechno roste, nejen vlivem eroze (díky bolševikovi a jeho rozoraným mezím, zlikvidovaným remízkům, melioracím aj.), ale právě následné velkovýrobě. A každý ví, co se za svinstva na pole používala (vč.také nezničitelného DDT) a ve většině také používá. A čím myslíte, že se provádí ochrana rostlin před různými škůdci? Dost! Jarda promine.
Ony ani ty biopotraviny asi nebudou až tak košér.......................
Člověku je z toho smutno. A tak mě napadá, proč si upírat občas nějakou tu laskominu? Držet se starého byť upraveného přísloví - jez -podle své chuti - do polosyta, pij do polopita....Už zbývá jen, abych se tím sám začal řídit