[quote="Jana":16ackfqy]Ano, klystýry provádím, začala jsem každý den, pak obden, teď se snažím jednou týdně, někdy i častěji, je nepraktické, že se to musí dělat buďto ráno nebo večer, co se stane, když se to udělá přes den? Je docela komplikované u nás večer blokovat koupelnu. Upřímně řečeno mě to všechno zatím jedině vyčerpává hihi, večer chodím kvůli klystýru o hodně později spát, ráno vstávám dříve, protože mi trvá dlouho příprava šťáv, úklid atd.
)), přitom pořád hubnu. Ale nebudu se opakovat, zpět k původnímu stylu života se nevrátím, takže nemá cenu si stěžovat
Jen doma mají o mě strach, že mám anorexii, je to těžké ustát
Každopádně už aspoň netrpím tím zoufalým hladem, jako dříve, když se odpoledne nenajím, ty šťávy zasytí.
To MMS mě překvapilo, protože v té době jsem také byla na služební cestě a nebyla tam jiná možnost, než jíst teplou stravu a občas jen nechutné bagety, pizzy apod., takže se nedá mluvit o tom, že jsem se při tom čistila a přesto jsem nepociťovala vůbec nic, jak kdybych MMS nebrala.
Mohu se zeptat, v čem spočívá sirná patlanice?
Předem velice děkuji za Váš čas věnovaný mým dotazům
Zdravím Jana[/quote:16ackfqy]
Ta frekvence klystýrů jednou týdně, pokud řešíte nějaký zdravotní problém, je poměrně málo. Já osobně, pokud jsem řešil zdravotní problémy, jsem prováděl klystýry denně a to po dobu přesahující 60 dnů v kuse. Pokud se týká provádění klystýru, měl by se provádět vždy na lačno, nejsem proto schopen posoudit, co to bude dělat přes den, ale pokud nebudete najedená, pak by to zřejmě neměl být žádný zásadní problém. Anorexie začíná pod BMI 18,5, pokud jste dosud nad touto hodnotou, tak bych se jejich připomínkami nezabýval. Nepíšete sice v jakých dávkách jste MMS používala a jak často, nicméně odpověď je jasná, MMS neřeší špatnou životosprávu, MMS řeší čistě patogenní vlivy a pomnožení libovolného patogenu v tkáních. Sirná patlanice je vynikající prostředek na doplnění Omega 3 mastné kyseliny v těle. Této kyseliny máme téměř všichni veliký nedostatek a její nedostatek způsobuje značné množství zdravotních komplikací. Například u vás to může být i nosný zdroj problémů, takže byste to měla vyzkoušet. Zde si pročtěte vlákno, které k tomuto tématu hovoří,