Zorca píše:
S tou stravou trochu tápu, protože ohledně kvasinek píšou všude trochu něco jiného. Někde zakazují mrkev a řepu, jinde ji ve šťávách doporučují. Takže dle Vás bych měla vyloučit i tu pohanku? A co meloun? Dávám si ho teď celkem dost. Takže bych měla být jen na zelenině? A co bílkoviny, protože luštěniny se také nemají - mám to nahradit tvarohem? Já už jsem z toho paf. Vlastně 4 měsice jsem ráno jen na zeleninových šťávách, odpoledne dávám polévku(porek, brokolice,květák), zeleninový salát, pohanku. Večer zase zeleninu + ořechy, občas tvaroh. Už mi to přestává chutnat. Někdy mám problém ty šťávy ráno do sebe dostat. HCl dávám jen v poledne a večer před jídlem a po něm.
Dnes jsem zase po dlouhé době měla ráno zahnisané oči. I teď je mám dost červené (to asi nemůže být důsledek toho klystýru,že ne?). No a ta váha. Dnes zase něco dolů.Tu bych potřebovala něčím nahodit nebo aspoň zastavit ten pokles. Ale tou stravou to asi půjde pořád dolů.(dávám denně lněné semínko a olej).
A ktomu klystýru s octem. V jakém poměru dát ten ocet? A je lepší na kvasinky ten ocet nebo urina - nebo to střídat? Děkuji za odpověď.
To není o mém názoru na věc, ale o vašich možnostech dobrého trávení a konkrétní kultuře kvasinek, které hostíte. I proto se informace jednotlivých autorů zásadně různí a jediný vhodný postup je vysledovat si, co mě dělá špatně a to vynechat. Já na té vaší stravě žádnou chybu nevidím, ale nepíšete o tuku a ten je z hlediska kalorií a dobré defekace nutný. Poměrně dobře je toto téma zpracováno i v této knize
http://www.popron.cz/johannes-f-coy-mar ... /s-718141/, která sice píše o rakovině, ale vlastně řeší kvasinky. Sice se zdaleka neztotožňuji s celým obsahem, ale mnoho informací vám může být přínosem. Dá se koupit podstatně levněji, toto je jenom jako příklad. Jinak na klystýry je ideální urina s jablečným octem, přičemž se dává první den kávová lžička na litr a každý den o lžičku více, až do dvaceti lžiček, což jsou 4 polévkové lžíce na litr a jde o program na dvacet dní. V průběhu této procedury doporučuji dodávat laktobacily a také je vhodný Enterol.