kate píše:
Dobre rano,
tak prestudovala som si MMS a skusim zatial zohnat aspon preoxid vodika, zatial na zapal mi pomaha trochu salviovy, repikovy caj s greposeptovymi kvapkami a konopny olej, ale zhorsuje sa to az na tolko, ze dasna nevydrzia uz nijake jedlo - vsetko sa dostane pod nich, hlavne vzadu, od orieskov, cez salat, zeleninu, a hlavne maso a po 15minutach, aj ked ich zvacsa nejak vycistim s nitkou, ma uz velmi bolia zuby, na vecer sa uz zapalia az tak, ze sa hybu zadne a neviem na nich vobec hryzt.
Chcela by som sa este spytat teda na ten vit.C 1000 - teda ten z Californiefitness/teraz uz f.Calivita/ - mozem pri prisnej proticandidovej diete?? Je to prirodne, VitC1000 a ostatne zlozky: fosforecnan vapenaty, mikrokryst.celuloza, silika, stearan horecnaty, kyselina stearova, mastenec, kroskarmeloza, drvene sipky. Ak ano, kolko denne?
Uzivam aj 30-60mg Q10.
Dakujem pekne!!
Ono dost záleží na tom zda ten problém způsobuje opravdu kandida, nebo nějaké jiné brebery. U kandidy může paradoxně umělý vitamín C stav i zhoršit, ale to bez pokusu nezjistíte a pokud se to stane, tak je třeba nasadit Acerolu, která je sice drahá, ale tento problém nevyvolává a šel bych do dávek těsně před stavem průjmu, což může být i mnoho gramů denně, tedy maximum, které můj pacient bral, bylo pro představu 75 gramů a vím i o vyšších dávkách.