gabrielik píše:
Milá Magdalénka, ďakujem za slova podpory. Už viackrát v živote sa mi stali veci, ktoré vyzerali ako náhoda ale boli to "náhody" ktoré mi vždy pomáhali a posúvali vpred. Tú hrču som si našla už na začiatku roka, potom som náhodou natrafila na tieto Jardove stránky, začala som fungovať podľa rád tu napísaných a teraz sa začali lekári venovať tomu, čo mi za minulý rok tak narástlo v bruchu.
Keby tejto náhody nebolo, už som možno vykuchaná, ožiarená a nadopovaná chémiou. Ale to sa nestalo a asi to má nejaký význam.
Dúfam že sa s Jardovými radami dopracujem k inej budúcnosti ako sa mi teraz javí.
zdravím, není zač mně děkovat, nic není náhoda, ale jsme řízeni vyššími bytostmi, kteří nám ukazují cestu a pomáhají nám jak můžou, ale my musíme také ukázat snahu a také víru- pan Jarda Vám výborně radí, žádné kuchání ani chemie- (to je buněčný jed)-ale boj.
Já osobně moc děkuji za tyto stránky,které jsem našla až letos - přesto ,že jsem byla nemocná od října- tu mi ukázal pan Jarda i ostatní také pomohli jak mám správně bojovat- vždyť ještě na vánoce jsem jedla celozrnné rohlíky v dobré víře , že je to v pořádku.
Tyto stránky jsou určeny pro ty ,kteří chtějí ukázat že mají pevnou vůli,víru.
Nemohla jsem se domluvit u nás s některými doktorami o podpoře, až jsem byla v pátek u fakultní lékařky ke které jezdím pro nové naslouchátka a kontrolu zda se nehorší sluch- jelikož ona změnila pojišťovnu tak mi nabízela možnosti jak to udělat jestli chci k ní chodit- jedna byla změnit pojišťovnu- nu já potvora řekla co mi bylo a co potřebuji- a ta lékařka byla docela v obraze a doplňovala mě k mému úžasu.
Jedna paní co má na starosti neslyšící,mi řekla- to jsou takhle informovaní jen fakultní lékaři protože mají školení kde se toto vše probírá.
Takže ty okresáky neberte moc vážně, oni za to nemohou že se sami nesnaží a tím nejsou v obraze
A také se nenechejte od nich zdeptat.Vyšetření jo to potřebujete jinak buďte nad věcí, že oni se také snaží jak nejlépe můžou - ale jen v těch vyjetých kolejích.
Přeji Vám hodně pohody ,klidu a pochopení a věřte bude líp!