Jarda píše:
Sybilla píše:
Mne sa tiež po dvoch očistách neobjavilo nič. Až potom pri ďalších. Musíš skúšať ďalej. Mne nestačí nahrievať iba tou fľašou s teplou vodou, ja musím do vane s horúcou vodou a soľami, aspoň na 45 minút, potom sa ten sajrajt uvoľní. Vyskúšaj vliezť aj ty do vane pred čím vypiješ grep s olejom, určite to zaberie.
Jak píše Sybilla, není to u každého stejné, je potřeba vydržet, ono to povolí a játra se vyčistí. Nicméně je potřeba upozornit, že problém jater nemusí být vždy jenom ucpávky i když se jedná o nejběžnější variantu, někdy jde i o poškozenou tkáň jater a na to excelentně zabírá ostropestřcová kašička.
Dakujem za rychle odpovede,
do vane som sa asi na 30 minut nalozil pred prvou davkou epsomky, nabuduce skusim pred tym grepom a olejom. Urcite mienim skusat dalej, ved napokon zlepsenie citim aj po tychto dvoch, hoci som zo seba este nic nedostal, mam viac energie, staci mi menej spanku, a citim sa viac oddychnuty, ako roky pred tym. Dnes som sa napriklad zobudil o tretej rano a asi do piatej som bol velmi nepokojny, prehadzoval som sa, vedel som ze je to akurat po a pocas fazy zlcnika a jater, cize nieco sa s tym evidentne deje a pocas ocisty dialo. Dalsiu si pokusim naplanovat na 19.8, pripadne skor na 14.8, aby som dodrzal odstup 14 dni do 29, kedy je uplnek. Na viacerych forach som cital o spojitosti prinosovych dutin a jater, ze sa zahlienenie po ocistach jater vyrazne zlepsilo alebo uplne ustupilo, a to je presne to, na com ja pracujem. Okrem bielych hustejsich hlienov pocas celeho dna ma trapi aj neustaly opuch jednej nosnej mandle, ktory putuje z pravej strany nosu, do lavej. Cize raz dycham intenzivnejsie jednou a raz povedzme stvrtinu dna s druhou dierkou.
Ostropestrec som zul, a mienim ho znova zaradit, takisto dzusy z cernevej repy.
Pekny den.