6ma píše:
zdravim,
kdyz si vyplachnu pusu mms - davam 5-7 kapek aktivovaneho mms,redeneho vodou,tak abych mohl vyplachovat,
tak po nejake dobe -treba 1 hod a vice(nebo kdyz to udelam pred spanim tak rano) mam na dasnich jeste nad krckama zubu povlak, vypada to jako slaboucka vrstva odumrele kuze, resp.teda dasne, je mozne ze mms mi zpusobuje ,ze mi odumira,resp. se odlupuje vrchni cast dasne, nebo jsou to jen nejake mtrve breberky ze slin,ktere zabije mms a za tu dobu se takto nahromadi?/ale je toho po ranu opravdu docela dost
kdyz nevyplachnu,tak to tam ,ani po ranu, nemam, ale to same se mi dela i kdyz vyplachuju vodou se sodou bicarbodou
a dale bych se chtel zeptat,kdyz si vyplachnu pusu mms a naprazdno zkousnu,tak se mi zuby jakoby navzajem lepi k sobe(pri zkousnuti) co to znamena? moc kyselo v ustech-a tim momentalne narusena sklovina? pritom mms by tam spis melo delat zasadito ,ze?
Dekuji za info
Na sliznicích je zpravidla kvasinka a jiní neřádi v neuvěřitelném množství, čili jde patrně o jejich mrtvolky, ale můžete vyzkoušet i daleko nižší dávku, aby jste vyloučil poleptání, stejně to bude fungovat spolehlivě. U toho narušení skloviny, to by bylo možné pouze při velice vysoké kyselosti a určitě ne za pár minut, porovnejte si stav po vypláchnutí úst grepovou šťávou, ta leptá zuby naprosto excelentně a uvidíte. Zásaditost MMS záleží na druhu aktivátoru a jeho dávkování, ovšem jde použít i čisté MMS bez aktivace a to je zcela jistě vysoce zásadité.