Dobrý den,
tak jsem synovi cca 5 týdnů máchala nohy 2x denně v lavoru s 12 kapkami MMS1 a současně si v mezidobí 4x-5x denně poléval palce MMS2 (naředila jsem 1/2 tobolky v 1,5 dcl vody denně a poléval průběžně dokud to za den nevycamral). Výsledek je takový, že cca po 2 týdnech jsme zazamenali zlepšení, mělo to tendenci se hojit. CCa od 3. týdne mu začal z postranních " boulí " vytékat postupně hnis a boule mizet. Dnes po cca 5 týdnech má 1 palec zcela zhojený. 2. palec má zhojený na 80 %, to je ten, u kterého nebyl proveden chirurgický zákrok, a má tam ještě maličkou bouli. Takže je jasné, že tam se nám ještě všechny breberky na 2. palci nepodařilo zlikvidovat a je tam stále trochu hnisu. Předpokládám, že se do týdne též definitivně zhojí.
Ale výsledek použití s MMS je fantastický!!! Přesvedčilo mně to, že skutečně MMS perfektně zabírá.To co jsme 4 měsíce před MMS likvidovali a zcela bez výsledků léčili s pomocí lékaři naordinovaných mastí, zásypů a dalších nesmyslů, MMS zaléčilo zcela neuvěřitelně. Dokonce jsem přesvědčená, že pokud bychom na MMS najeli okamžitě, a ne až po takové době, kdy už se breberky zahnízdily, tak by byl tento problém zlikvidován max. do 2-3 týdnů.
Toliko má zkušenost se zarostlými palci a MMS