Ingrid píše:
Dobrý deň
Chcela by som Vás poprosiť o radu. Stale ma trápia priesvitne hlieny ktoré mi stekaju krkom dole. Dlhu dobu. Tak isto som zbadala po otvoreni úst na mandliach vačšie dierky. Capy v nich nevydim, ale niekedy cítim v ústach hnusnú pachuť. Sem tam mi vybehne s krku taka mala biela bodka ktoru ked rozpucim pachne, ale velmi zriedka (je to sposobené stravou ci bakteriami?). Čím to može byť? Može to byť sposobené candidou? Lebo zistili mi jej velké premnoženie na plucach, maternici.
Myslite že ked tie dierkave mandle budem striekať Joxom tam sa tie dierky zcelia??? Alebo s MMS by ich nebolo lepšie vyplachovať ? čo je lepšie JOX alebo MMS?
Môžu mať mandle súvis s močovým ústrojenstvom? Tiež ma trápi zápal močových ciest. Stačí len trocha chladného vzduchu, a mám pálivé bolesti. Ako sa dá zbaviť inak zápalu močových ciest? Velmi pekne dakujem.
Snažim sa zdravo jesť zasadite potraviny, ked zjem kyselinotvorne vypijem sody bikarbony alebo citron.
k tomu JOXu. asi pred 10 rokmi ma stále bolelo v krku a doktori mi chceli trhať mandle a nič iné vraj nezaberie, lebo sa to vraj nikdy nezahojí a komplikácie na ľadvinách a srdci atd. určite strašili aj teba. trhanie som odmietla, tak mi dali nejaké antibiotiká, nezabrali. zase chceli trhať, zase som odmietla. tak mi dali iné antibiotiká a tento JOX. som ten JOX striekala do krku stále a za dva týždne nebolo po angíne ani stopy a prestali otravovať s trhaním, vraj mandle sú ok. potom ma ešte občas pobolievalo v krku, som tam dávala ten jox - to je veľká fľaška, a môžem povedať, že odvtedy som angínu ani problémy s krkom nemala. v tom joxe je totiž jód. lenže keby som vtedy vedela to, čo dnes, tak k doktorom ani neidem, kúpim si fľašku lugolu a doplním zásoby jódu v celom tele. a kopu ostatných minerálov. včera bolo neskoro, problémy sa ti totiž len množia. a jód je úplný základ.