zuzis píše:
Tak jsem se nechala přemluvit na očkování proti tetanu a nechala si to píchnout ve středu. Ale pro jistotu jsem brala před tím mms v menších dávkách co jsem zvládla a i po vpichu. Ale dnes mne to odrovnalo. Večer jsem si dala 5kapek mms a v 6ráno jsem zvracela, velké bolesti žaludku. Ted už sice nezvracím a žaludek bolí o něco méně, ale zase mi pořád stoupá teplota, nyní 38,3st. A bolí mne úplně celé tělo, svaly. A od té středy mne bolí půlka ruky, kde byl vpich a v noci mne to nenechá spát. Bolí to i na dotek. Tak si akorát nadávám, že jsem se nechala k tomu přemluvit. Ale na jiných diskuzích, kde se odsuzují veškerá očkování, bylo tohle výjimkou. Tak jsem to riskla. A taky všude píší, že vedlejší účinky nejsou žádné. To jsem teda zase výjimka. Doufám, že to nebude trvat dlouho
Tak nějak nechápu vaše počínání, ale u tetanu bych asi zastával názor očkovat, protože smrt na tuto nákazu opravdu není záviděníhodná. Naprosto netuším, co s tím udělá MMS, ale pokud očkování zlikviduje a nebudete chráněná, tak je sice riziko nákazy malé, ale prostě existuje. Nyní se to v organizmu pere a nedá se odhadnout výsledek, nicméně být chráněný proti tetanu je něco jiného, než očkování proti chřipce, to je opravdu do nebe volající lumpárna a zdroj zisku, ale u tetanu jde o opravdu vhodný a celkem bezpečný způsob ochrany před nákazou.