Evira píše:
no, z toho jsem také při řešení problému vycházela, neboť Vaše rady ostatním na toto téma jsem si vyhledala. Ale jak jsem již uvedla, ke klystýru se mi dceru bohužel zatím nepodařilo přesvědčit, tak jsem zvolila jako alternativu Sanogel, který společně s razantní změnou stravy a doplňováním vitamínů a minerálů úplně skvěle před tím půl rokem pomohl. Ale jak jsem zjistila, tak to bude chtít nějakou pravidelnost, stejně jako při ostatních způsobech očisty tlustého střeva. Naivně jsem si totiž myslela, že toto zlepšení pleti už udržíme pouze kvalitní stravou, šťávami, vitamíny, různými jíly, yuccou...atd. Teď Sanogel znovu asi 14 dní večer užívá, tak uvidíme. Jinak k tomu trojčátku - bude hodně vadit když z něj udělám dvojčátko? Nemůžu vůbec sehnat Lugol, v lékárnách na mě většinou koukají jak na sobě i svému okolí nebezpečnou osobu....
Ano, je to o pravidelné údržbě střeva a nekrmení kvasinek z nichž zpravidla tento problém pramení, čili jednoznačně odbourat cukry. Pokud se týká toho lugolu, tak se nedivte, je to levné a ještě to funguje, tedy nic vhodného pro prodávání pacientům. Pokud ho chcete užívat, což vidím vhodné, tak mě napište do emailu a manželka vám ho může poslat.