Lubyx píše:
pocul som ze na zuby a dasna velmi dobre posobi zuvanie klincekov, chyba mi jedna stolicka a na vedlajsom zube mi tym padom zlieza dasno zo zubu, myslite ze to moze pomoct? da sa zuvanim klincekov niako predavkovat?
Zvykla jsem si žvýkat hřebíček pro " čistší dech " , někdo používá třeba tic tac - brrr, předávkovat se hřebíčkem se asi hned tak při žvýkání nedá, když se jím dělá protiparazitická kůra a to se jede "nějaké"!!! množství hřebíčku ( mám za sebou ). Nemálo lidí se mě už ptalo, cože používám za pastu, že můj dech je zvláštní a přitom tak příjemně známé vůně ( hi hi hi )
K regeneraci zubů by prakticky měly stačit dvě věci a to skořápky vajíček a kostival.
Z jednoho vejce skořápku denně - 5 minut povařit, usušit ( topení, trouba, slunce...), pak pomlet na el. kávomlýnku a třeba smíchat tento najemno mletý prášek s banánem ( tzv. smootihe ) Skořápky obsahují 27 minerálů, vápník a to vše zhruba odpovídá složení nejen zubů,ale i kostí. Osobně jsem používala denně jednu mocca lžičku zarovnanou prášku a smíchala s banánem.
Moje snídaně sestávala z čerstvého kozího mléka s banánem, tedy nebyl problém kousek banánu smíchat se škorápkami.
Kořen kostivalu se užívá proto, že urychluje růst kostí, zubů a tkání.
Kořen může být čerstvý nebo sušený, pokud je sušený, mírně ho po 10 minut povařte, aby se rehydratoval. Pak rozmixujte asi palec kořene s pár lžícemi vody, aby vznikla tekutina. Tu převalujte v ústech a srkejte mezi zuby asi po 20 minut. Pak vyplivněte. ( praktikovat 1x denně ).
Během pár týdnů uvidíte výsledky. Mnohé kazy se tímto způsobem mohou úplně uzdravit za 1 – 2 měsíce pravidelného denního ošetřování.
Kořen kostivalu může klást vyšší nároky na játra, takže kdo má problémy s játry, měl by se mu vyhnout. Až se vaše zuby zregenerují, měli byste kostival přestat užívat.
( Škořápky mám vyzkoušené osobně, moudro o kořenu kostivalu je od jednoho moudrého člena z FuP - ten jsem nezkoušela ).
Bělosti zubů se docílí žužláním 1 lžíce ( prostě množství oleje, které vám půjde cedit mezi zuby, po chvíli lehce nabude množstvím slin ) slunečnicového oleje 20 minut denně ( může i vícekrát za den, je to super detoxikace organismu ) vyplyvne se jako bílá hustší tekutina, ústa se důkladně vypláchnou vodou. A v neposlední řadě což zabírá ihned a já to ráda používám, čistění zubů neaktivovaným mms - půl kapičky, krátce přečistit a vypláchnout ústa vodou, poté vyčistit zuby nimbovou ( neemovou ) pastou na zuby. Také se mi osvědčilo používání mezizubních kartáčků, kartáček při čištění mezizubních prostor namáčím v koloidním stříbru.