Dobrý den pane Zajíčku,
Na Vašem webu jsem našel návod na očistu střev pomocí šankaprakšalány a protože chci dělat něco pro své zdraví jsem se rozhodl, že ji začnu praktikovat.
Připravil jsem si vše dle Vašeho návodu, ale nešlo to jak jste popisoval. Když jsem vypil 1,5l slané vody, tak poměrně záhy mě přešel pocit nevolnosti, říkal jsem si že je to na dobré cestě, nicméně voda střevy neprošla ani po půlhodině dělání různých cviků a prohmatávání břicha. Rozhodl jsem se vypít další dávku s tím, že se to trošku rozpohybuje, protože i když voda neprošla cítil jsem jak mě střeva pracují a voda pomale postupuje střevy. Po vypití asi 3 dcl se mi začalo navalovat a i když jsem se snažil to v sobě udržet, tak jsem obsah žaludku vyzvracel a bylo toho podstatně víc, než 3dcl, to znamená že tam bylo ještě část první dávky. Tak jsem svůj pokus o šankaprakšálánu odpískal s tím, že to zkusím jindy. Nicméně nedlouho potom jsem cítil jak se voda která byla už ve střevech dostala na konce svého putování a já musel na WC. To mě nabudilo k dalšímu pokusu a vypil jsem další dávku slané vody, tak už procházela střevy podstatně rychleji a v určitých návalech ze mě vycházela, pak jsem dal další dávku a vycházela ze mě už skoro čirá tekutina, bohužel se mi navalovalo na zvracení tak jsem další dávku dal jen ve vodě bez soli a ta už zůstala v žaludku a neprošla, zřejmě tím jak se mi navalovalo jsem průtok zastavil, voda a ani heřmánek už ze mě nevyšly. Později jsem je vyčůral. Celá procedůra trvala asi hodinu a půl. Půl hodiny potom co jsem skončil jsem dal rýži dle Vašeho návodu.
Chci se zeptat na několik věcí:
vůbec ze mě nevycházely tuhé kaly jak z fotek na Vašem webu, od začátku byla voda zakalená a později skoro čirá, ale žádné tuhé kaly, je to normální vždyť jsem to nikdy nedělal, tak by ve mně něco být mělo, ne?
Další věc je jestli slaná voda, resp. Zbytky slané vody, jestli nějak vadí střevům které jsem heřmánkem nepropláchl, protože nešel do střev.
Po celou dobu jsem měl výrazný pocit plnosti žaludku, jako by voda jen zčásti procházela ze žaludku do střev, ale jen když už jí bylo v žaludku hodně a proto se mi taky tak špatně pily ty další dávky a začalo se mi navalovat. Je to tak vždycky nebo jen u mě?
Děkuji za odpovědi, s pozdravem Radek