R.A.M.I.X píše:
Dobrý večer, absolvoval jsem 10.očistu jater. Vylezlo toho jen málo protentokrát, až jsem byl překvapen. Ráno jsem vstával o půl sedmé, ani mi nebylo špatně. Ve střevě nebylo žádné napětí a ve mně také ne. Zchudl jsem o jedno kilo. Momentální váha 67,7kg/182cm. BMI 20,53. S hydrocolonem jsem to bohužel nespojil, protože před procedurou je spešl dieta. S očistou jater pro tenhle rok končím. Chtěl jsem udělat ještě max pět, ale nevím, jestli to není moc pro moje játra a taky nevycházejí termíny úplňků/novů těsně po víkendu tak, abych si mohl JO udělat z pátka na sobotu. Ovšem po deseti očistách se toho hoooodně otočilo k lepšímu: změkla kůže na loktech a obecně se kůže hodně zlepšila (možná výsledek aplikace urinoterapie???), zmizel ekzém po hrrr aplikaci MMS, zmizely takové červené fleky s bílým vrškem ze sedacího svalu ( i když se to trošku chvílema vrací ovšem v menším provedení), skoro zmizely divné mokvající fleky z obou nohou, zmizela vápenatá úsada z paty pravé nohy (vůbec jsem o ní nevěděl) a nakonec se mi začala od středu zpravidelňovat "roztrhaná" panenka na obou očích:-), což je úplně ten nejlepší pokrok, který jsem nečekal:-) No a teď si jdu načítat protikvasinkovou dietu, protože candida mě nutí jíst nezdravé věci (chleba a sladké) a mám ji přemnoženou až až. Trošku, se bojím, že ještě více zhubnu při protikvasinkové dietě, ale to jak jsem četl, je běžné.
R""""
Vidíte, jak vás jednoduché šamanské rady dostávají z problémů, které moderní medicína není schopna řešit, já bych u těch jater nepřestával dokud z nich něco leze a sladké šmejdy to je největší sajrajt vůbec. Uvidíte jak rychle se budete zlepšovat po jejich striktním vynechání.