Igi píše:
Urinu sám kromě pití používám, ale pořád mi v hlavě vrtá jaktože je zdravá? Přece kdyby byla tak zdravá, tak by se ji tělo nezbavovalo(vycházím z toho, že se tu často píše, že tělo je inteligentní a dělá všechno pro to aby bylo co nejzdravější a dlouho vydrželo), dále proč se tedy doporučuje hodně pít aby se vyplavily škodliviny? To by přece byly v urině a to už moc zdravé není a že by se ta voda vstřebala do stolice se mi taky nezdá a pocením a vypařováním z plic se toho taky moc ven nedostane. No k tomu vyplavování mě vlastně napadlo, že by to mohlo sloužit k rozpuštění těch toxinů a pak vyfiltrovat z té vody toxiny do střev, ale to by se zase mohla ta voda použít několikrát.
Jde o unikátní soubor informací o zdravotních problémech vašeho těla a jako takový se i po návratu do organizmu chová. Pracuje tedy prakticky jako homeopatikum a navíc je bohatá na minerály enzymy a hormony, což je nejlevnější a nejpřirozenější způsob jejich získávání. Pokud máte zdravé ledviny, tak do moče nic škodlivého neprochází, vše jde ven přes střevo a za normálních okolností lze urinu i mnohokrát do organizmu vracet, aniž by nastal nějaký problém. Osobně mám vyzkoušené hladovky s plným reverzem uriny po dobu několika dnů a žádný zádrhel se nekonal, vidím na tom pouze pozitiva.