Jarda píše:
Ta cena je opravdu dobrá, já zde kupuji 0,5 litru za 270,-Kč, ale to ostatní vám zodpovědět nedovedu. Prostě se budete muset sledovat a jako regulační mechanizmus použít třeba krevní tlak, jaterní skvrny na kůži, průběh zánětlivých procesů a další, není univerzálně doporučitelná dobrá dávka a to jsem vám vlastně už napsal. Nezávisí to na příjmu bílkovin, ale dalších tuků s jinou omega kyselinou, aby v těle vznikl srovnaný poměr omega kyselin a vzhledem k dlouhodobému nedostatku omega kyselin se ze začátku zase tolik bát nemusíte, ono to chvilku trvá, než se deficit dorovná. Ten chleba bych každopádně ze stravy vynechal, to záněty zcela určitě podporuje.
Dakujem za odpoved
ten recept s tym davkovanim je teda len orientacny ano?
komu bol vlastne doporuceny, s akymi problemami?
Mozno skusim jednu polievkovu denne. Tym asi nic nepokazim. to je vlastne 10 ml, co je vseobecne doporucena davka na tej krabicke rybieho oleja z islandu
prosim Vas
kedy myslite ze by mal nasledovat druhy pokus sanky alebo radsej klystir?
myslite ze si ze by to mohlo mat lepsi vysledok ako predchadzajuci pokus?
momentalne ma nafukuje rovnako ako pred sankou
vraj jto moze byt problem pecene?alebo strava?
lepsiu uz mat neviem mozno stravou po sanke
Sanku som robil minulu nedelu a vlastne nasledujuce tri dni som jedol len ryzu bielu s maslom a biele pecivo stvrty den varenu mrkvu opat s bielou ryzou.
ako adolescent som trpel pocitom ze som maly tak som denne vypil 3litre sladkeho mlieka
pre urinoterapiou som s tym prestal tak mozno som sa trochu precistil ale ...
jeden znamy mi povedal 'tak ti treba ked si jak tela'
Inak ako by som mal doplnat sacharidy a bielkoviny pokial aktivne sportujem, myslim ze chodievam pravidelne behat?
V knihe Born to run autor o miestnych indianoch pise ze casto sa utapaju v alkohole a nakoniec su na starte na 130 mil beh zajedaju len kukuricu s niecim pocas ked si to dobre pamatam[nevadi ze tieto veci pisem tu ?nemal by som toto vlakno zacat inde?]
dik