Verda1973 píše:
Ještě jednou dobrý den, dávala jsem dnes dotaz k jaterní kůře a nakonec jsem našla 2 odpovědi ze 3.
Ted jsem precetla mnoho o MMS a naprosto to nejak nechapu, ani po precteni stranek, ktere byly v ČR zakazane a maji nyni koncovku .com. Je vic typu MMS a nechapu ani, na co jsou a jak to ziskat. Uz mi to nejak splyva. Je nekde prehledne, jak to pripavit, davkovat, na co to je a kde to koupit? Procitanim vlakna dal a dal nechapu vic a vic a rada bych to zkusila. Omlouvam se, ale opravdu to nechapu.
Pak zde pisete o synt. vitaminu C, ze se s tim nesmi a ze bychom ho nemeli jist (ja ho tedy nejim ani v potravinach, ani jako doplnek stravy), ale v rozporu s timto je ve vlaknu uvedeno, ze ho uzivate a dcera take, konkretne ten cisty v prasku, ktery je rovnez synteticky. Toto mi neni rovnez srozumitelne. Procitanim vlakna a odkazu v tom mam vetsi hokej.
Dekuji Vam za trpelivost a odpoved.
Ahoj Verdo, pokusím se Jardovi ušetřit trošku času:
MMS1 je chloritan sodný (tekutý) aktivovaný kyselinou citronovou (nebo i dalšími kyselinami, např. HCl, octem, šťávou z citronu)
MMS2 je chlornan vápenatý (maličké granulky)
MMS3 vzniká smísením MMS1 a MMS2
Nejčastěji používané je však MMS1
Pokud chceš pomocí MMS1 posilovat imunitu a tím se tedy léčit, není nic důležítějšího a rozumnějšího, než si koupit knihu "Zásady používání MMS". Díky tomu se dovíš veškeré podrobnosti o všem okolo MMS a dostaneš odpovědi na desítky či stovku otázek, které tě napadnou během léčby.
Vitamín C syntetický není zakázaný jíst, jde pouze o to, že blokuje účinky MMS po dobu dvou hodin - mluvím o tom obyčejném, sypaném.
Někomu velmi vyhovuje při delší kůře s MMS1 si udělat 2-3 dny přestávku a v té době brát 6-9 gramů vit.C se šípky a s prodlouženým uvolňováním a pak zase pokračovat s MMS1. Jsou s tím dobré výsledky.
Rozhodně do toho jdi, ovšem přesně podle návodů, naprosto si nemůžeš ublížit, můžeš tím jen získat.
No, tak tohle by zatím stačilo, že jo?
Měj se hezky, Batles