Dobrý den,
nenašel jsem lepší téma, do kterého bych napsal svůj osud, své problémy, tak snad to bude to pravé místo.
Mým hlavním problémem je cukání svalů (hlavně na pravé noze) a tuhnutí svalů. Také pocity napuchání např. nártu při chůzi, stěhovavé bolesti svalů, úponů svalů. Znám i další lidi s těmito obtížemi, ale zatím žádné řešení, vzhledem k nenalezení příčiny. Neurologicky nic nenalezeno, ani na CT, krev v pořádku, až na vyšší tuky (přes 6) a bilirubin (kolem 30), i minerály v normě. S výše uvedeným můžou souviset bolesti zad, problémy s bederní páteří (tam asi nejvíc). Kromě těchto potíží problémy se zažíváním - nadýmání, pocity plného žaludku, jinak stolice pravidelná. S tím může souviset občasné bušení srdce, někdy tlaky na hrudi, zřejmě z plynatosti, obtížné říhání, ...
Určitě jsem na něco zapomněl, ale ve zkratce je to vše.
Zkoušel jsem kde co, včetně ATB, hořčíku, vitamínů B a dalších doplňků. Jen loni po asi deseti letech potíží bylo tak na 3 týdny klid na konci prázdni, až jsem si připadal divně, že vše funguje jak má

Má známá masérka mi tvrdí, že dle čínské medicíny toto tuhnutí a i další potíže souvisí s játrou - bilirubin a tuky by tomu odpovídaly.
Rád bych se proto zeptal na Váš názor, jestli má někdo obdobné potíže a podařilo se mu toto odstranit.
Děkuji moc za reakce a rady.
A ještě bych doplnil bílý povlak jazyku, bílé skvrnky na nehteh, citlivost očí na vítr, slunce, problémy s dutinami (občas krvácení) - bez čepky ani ránu ...