Zuzu píše:
dobrý den, po návštěvě u Vás jsem začala brát všechny přípravky (viz zdejší diskuse) najednou a bylo mi po nich spíše zle tak, že jsem je postupně vysadila, pak jsem brala sem tam něco, a během půl roku jsem zjistila, že jedno bez druhého nejde. Po masivním příjmu lněného oleje jsem začala krvácet z nosu, tak jsem přidala omega 6 a srovnalo se to. O žaludku jsem již psala, vyčetla jsem u dr. Clarkové, že pokud vytvoříte parazitům nepříjemné prostředí, začnou se zavrtávat do stěn, to mohly být zřejmě moje potíže. Přes nevyrovnané pokusy se mi postupně srovnala slinivka, žaludek, jen střeva pořád zlobí a zůstal mi vysoký cholesterol. Myslím, že mi hodně pomohl plasmagenerátor. Začala jsem pořádně brát lecitin a jod, zvýšila jsem dávky Hcl, resp. začala jsem vše požívat pravidelně, mám z ozařování přismahlou štítnou žlázu, ale léky neberu žádné, dříve jsem měla pocit, že mi Hcl škodí, teď ji beru s chutí, píšu to proto, aby ostatní, pokud to budou číst, vydrželi, ono se to poddá, prosím však o radu, co s tím cholesterolem, "zlý" cholesterol mám na 6,9, živočišné tuky skoro nejím, maso jím bílé (hřeším na nulku) a používám však ke lněnému oleji plnotučné domácí kefíry a kozí sýry. Děkuji za všechno z.
To píšete správně, základ je vydržet, protože nic není za pár dní, ani nemoc nevzniká týden a tak se tedy za týden nedá odstranit. Je to dobrá inspirace pro další tápající a pokud jde o cholesterol, vyzkoušejte vysoce protizánětlivý brutnákový olej, který obsahuje GLA a uvidíte, ten ho snižuje celkem dobře.