NOWOCAYN píše:
Dobrý deň, pán Jarda. Ako už viete, 9 mesiacov som na vysokotukovej strave, a neviem si ju vynachváliť...
Ešte pred 2,5 týždňom som mal pravidelnú stolicu, každý deň, do týždňa aj viac než 7 krát (nepočítal som)....
Pred 2,5 týždňom som ale začal robiť "derivačný kúpeľ" (určite viete čo to je) a piť "elixír mladosti" (kombinácia citróna s cesnakom)... A zrazu...ZÁPCHA, asi na druhý deň od praktizovania týchto dvoch vecí....
Derivačný kúpeľ praktizujem ale stále denne (už 2,5 týždňa), a elixír mladosti som sa rozhodol včera vysadiť...
Necítim žiadne zhoršenie trávenia, práveže naopak... aspoň čo sa týka žalúdočného trávenia...
2,5 týždňa som sa poriadne nevyprázdnil... za týždeň sa vyprázdnim asi tak, ako za 1 bežný deň pred tými procedúrami...
Klystíri pomáhajú MÁLO...
Keby som si teraz urobil urinový klystír, vyjde zo mňa asi ako po jednej bežnej veľkej potrebe... Ale KDE je tých ostatných XY dní ? Kde je to nahromadené ?
SOM PSYCHICKY na tom dosť zle - dôvod = ZÁPCHA, ktorá vznikla pravdepodobne (inak si to neviem vysvetliť) začatím osvedčených "detoxikačných postupov".... derivačný kúpeľ je TELU VLASTNÝ, tak ja tomu nerozumiem....
Začínam mať strach...
Ako preháňadlo som skúsil dať do 5dcl teplej vody kopcovitú lyžičku "chloridu horečnatého", hneď na to vypil ďalších 5dcl teplej vody, ale už bez chloridu horečnatého... No nič sa nedeje, účinkuje to strašne mizerne...vypil som to pred troma hodinami, akurát mi sem-tam popracujú črevá, cítim niečo v hrubom čreve (akoby tam niečo "prišlo", akoby tá tekutina už tam bola), ale nič sa nepýta von... Idem tlačiť na WC, a .... nič...možno tak 50ml "brečky"...
Vôbec neviem, čo sa deje v mojom hrubom čreve..... 99,99 percent ľudí na tejto planéte nemá za sebou toľko urinových klystírov ako ja... a možno len štvrtina z nich má také problémy ako ja po tieto dni (a povedal by som, že vlastne oveľa menej než štvrtina, možno jeden z 30 bežných ľudí...)
Nechcem, aby mi z toho "preskočilo"... Tak ja si začnem praktizovať "derivačný kúpeľ" na podporu očíst tela, a....DOSTANEM AKO ODMENU DLHOTRVAJÚCU ZÁPCHU, toto svet nevidel !!! (prepáčte sa nezvládnuté emócie...)
Mohlo sa mi niečo upchať ?...
Prosím, poraďte mi. Nemá to nič spoločné so stravou, ako som už písal vyššie.
EDIT : Práve teraz (17:15) zo mňa vyšla asi poslendá "brečka", ale celistvý kus "hovienka" nikde... Je možné, že sa mi nejakým čudným spôsobom stolica vytvorila do tvaru napríklad gule, a uviazla niekde hlboko v hrubom čreve ? ...
Problémy se stolicí plynou vetšinou z nedostatku kyseliny chlorovodíkové, čili to vůbec nemusí být tak, jak to popisujete, ale stačí dlouhodobý stres a je problém. Udělejte si krkací test a pokud bude špatný, tak ji budete zase muset dodávat a mělo by se to nahodit.