Jandula píše:
Děkuji, vlákno jsem v rychlosti pročetla, teď to vezmu ještě jednou a sepíšu si dotazy.
Zatím mě zaujal ten zinek + měď, může být např. od Walmarku,...
Dobrý den,
tak jsem četla a četla a zapisovala.
Shrnutí: užívat hořčík, vitamín C, zinek + měď, vitamíny B6,9,12, kokosový tuk, Solanku z him. soli, patlaninu, kefír, kontrolavat PH moči, prokysličit tělo, ne 5 jedů
Dotazy:
Jakou dávku minerálů + vitamínů u dítěte 8 let/26 kg? (Píšete dávat dokud nedostane průjem - minerál, ale tak zhruba podle váhy, věku?)
Solanka - vnitřně - kolik? nebo jen koupele? Do živého ekzému bude sůl hodně štípat.
Ovesné vločky - obsahují plísně, zahleňují - když je namočím a vyperu, pak uvařim kaši? (ve vodě)?
Patlanina? Nechutná mu, nevadí, když jí tvaroh (kozí) samotný + samotná lněná semínka (dobře pokouše)? (Lněný olej - odmítá)
Kefír - zatím nemáme, nevím jestli pořídit, když by to nepil, zřejmě bych to nezřela i já, z kravského se mi dělá velmi zle, jen ho vidím.
PH moči zatím nekontroluji.
Prokysličení těla - to je výborné, celé dny je venku + pohyb.
5 jedů - problém je s cukr, mouka, maso mu stejně nechutná, téměř nejí.
Cukr - pořídila jsem stévii - ale lupínky - nadrcené, je to chuťový rozdíl proti Sladíku - jak uvádíte? (Stévie do čaje místo cukru - je tam docela rozdíl v chuti proti cukru)
Přemýšlím o MMS, mohlo by pomoci? - píšete, že musí být tělo připraveno, vyčištěno, na ostatních diskusích nepíší, je to opravdu nutné? Když by se začalo na 1/2 kapky a velmi, velmi pomalu zvyšovalo?
Kolik max kapek by měl mít, někde uvádí 3 kapky/12 kg, jinde 15 kapek.
Já sama mám trochu ekzém na ruce, udělala jsem si MMS do spreje, 3-4 denně šplíchám, už 3 den a zatím nic.
Stolice - chodí na záchod tak 2-3x denně, měkké hadičky, žádný velký zápach, mísa čistá.
Děkuji a zdravím JP