Jarda píše:
Tak po vyčištění střeva se otevřou normální cesty odchodu odpadů z těla a začnou se rozpouštět i letité úsady, nicméně není to za pár pokusů, chce to svůj čas. V té uvedené stravě nevidím problém, akorát si hlídejte denní dávku bílkovin, pokud je jich moc, tak to také zanáší tělo. To není o tom co budete jíst, ale jaké po té stravě budete mít pH moče, čili měřit, univerzální rada v oblasti stravy neexistuje. Ty omega 3 mastné kyseliny se dodávají celkem dlouhodobě a vždy minimálně do odeznění problémů, přičemž teprve potom bych řešil udržovací dávku. Dají se aplikovat kdykoliv, dokonce i přidat do jídla, pokud vám nebudou chuťově vadit. Lapacho se dá pít prakticky neomezeně tím nic nezkazíte. Hladovka určitě je dobrá, ale první dny to bude docela kruté, ty kyseliny se začnou masivně uvolňovat a bude vám dost blbě.
dobry den,
chcel by som sa opytat ci mam pokracovat v tejto strave alebo mam nieco pozmenit.
S naduvanim som mal problem aj pred sankou aj teraz.
inak tie cudne pocity v spodnej casti brucha , pri slabinach pretrvavaju
dari sa mi:
ranajky ovocie mixovane s 1pl oli oleja, skoricu , 2dc vody, alebo pomarancovej stavy, niekolko mandli, 1kl slnecnicove semienka, 2 ks para orech a zajem 1kl rybieho oleja
4hod pauza len voda obcas vlassky orch s medom ked neviem vydrzat
zeleninovy salat s lanovym olejom, a tvrdym nastruhanym syrom
4hod pauza nejake jablko, obcas orech med
vecera: varene proso alebo pohanka alebo ryza natural s lecom sterilizovanym alebo obilnina s medom
dari sa mi nesolit, necukrit okrem medu, a zatial sa vyhybam muke
mam chut na kefir. V jednom fore ste pri problemoch s nafukovanim jednej dievcine nejako nevyhovarali kefir po ociste pecene tak sa chcem opytat ako je to s kefirom alebo cottage cheese, tvrdym syrom.
je lepsi koli obnove mikroflory v crevach kefir alebo laktobacily v tabletkach?
nedari sa mi:
merat pravdelne ph, jeden den mam menej ako 5, druhy medzi 5-6, treti medzi 6-7
pit pravidelne lapacho
bal som sa koli spominanym pretrvavajucim divnym pocitom robit klistyry a dalsiu sanku
Ako casto si mam merat ph?Ukazalo mi stopy krvi v moci.Co s tym mozem urobit? Mam sa takto stravovat dalej?
mam rozmyslat nad ocistou pecene alebo sa to teraz nehodi dokial sa vsetko neda do poriadku? Je kefir a tvrdy syr ok koli obnove crevnych bakterii?
Dakujem pekne a dufam ze som to zase neprehnal.