Tak jsem vcera po cca 3 a pul mesicich udelal dalsi ocistnou kuru jater,pri te posledni uz nevyslo nic, a nebo jsem si nevsiml, a pri predposledni jen kamenky do max 2 mm, vetsinou mensi nez 1mm, pres leto jsem dost pil, hlavne teda pivo, abych vyzkousel (takoveto pokusy ma jiste kazdy dobytek jako ja velmi rad
) jak dlouho trva nez se zase nejake sutraky vytvori a na dnesek jsem udelal ocistu, predtim jsem 5 dni jedl jen ovoce ,zadny tuk ,nic, a byl sem velmi nemile prekvapen, vyslo ze me zatim tak 60-80 kamenu a nejake meli az k 5mm, a to jsem se snazil cele obdobi kdykoli to bylo mozne jist predevsim zeleninu a v lete hlavne meloun, ted by jeste bylo dobre zkusit to stejne obodbi ale bez piti alkoholu , jestli take nejake kameny budou, i kdyz vim ,ze kameny se mohou tvorit i na vitastrave, ale asi ne takhle rychle
Takze vsichni kdo porad musi popijet, mozna je cas se na to v*srat
Jedine co mi zacalo delat problemy pri jaterni kure je piti te horke soli a toho grepu s olejem, mam pokazde hodne co delat, abych to nevyvrhnul, ale to az posledni tri ocisty,vcetne te dnesni, tak nevim co s tim, asi si to budu muset lit do krku nejakou hadici, protoze je to hruza
Jardo: Vy pisete,ze ocistu jater pravidelne nedelate, tzn. jak casto ji delate vy,pokud vubec, a vypadne z vas neco?
A jeste by me zajimalo, jaky mate nazor na burcak, pokud vezmeme v uvahu ze je to cisty burcak nijak nedoslazen ani nenareden(no takovych asi moc nebude..)?
Diky