Jandula píše:
Dobrý den,
tak jsem četla a četla a zapisovala.
Shrnutí: užívat hořčík, vitamín C, zinek + měď, vitamíny B6,9,12, kokosový tuk, Solanku z him. soli, patlaninu, kefír, kontrolavat PH moči, prokysličit tělo, ne 5 jedů
Dotazy:
Jakou dávku minerálů + vitamínů u dítěte 8 let/26 kg? (Píšete dávat dokud nedostane průjem - minerál, ale tak zhruba podle váhy, věku?)
Solanka - vnitřně - kolik? nebo jen koupele? Do živého ekzému bude sůl hodně štípat.
Ovesné vločky - obsahují plísně, zahleňují - když je namočím a vyperu, pak uvařim kaši? (ve vodě)?
Patlanina? Nechutná mu, nevadí, když jí tvaroh (kozí) samotný + samotná lněná semínka (dobře pokouše)? (Lněný olej - odmítá)
Kefír - zatím nemáme, nevím jestli pořídit, když by to nepil, zřejmě bych to nezřela i já, z kravského se mi dělá velmi zle, jen ho vidím.
PH moči zatím nekontroluji.
Prokysličení těla - to je výborné, celé dny je venku + pohyb.
5 jedů - problém je s cukr, mouka, maso mu stejně nechutná, téměř nejí.
Cukr - pořídila jsem stévii - ale lupínky - nadrcené, je to chuťový rozdíl proti Sladíku - jak uvádíte? (Stévie do čaje místo cukru - je tam docela rozdíl v chuti proti cukru)
Přemýšlím o MMS, mohlo by pomoci? - píšete, že musí být tělo připraveno, vyčištěno, na ostatních diskusích nepíší, je to opravdu nutné? Když by se začalo na 1/2 kapky a velmi, velmi pomalu zvyšovalo?
Kolik max kapek by měl mít, někde uvádí 3 kapky/12 kg, jinde 15 kapek.
Já sama mám trochu ekzém na ruce, udělala jsem si MMS do spreje, 3-4 denně šplíchám, už 3 den a zatím nic.
Stolice - chodí na záchod tak 2-3x denně, měkké hadičky, žádný velký zápach, mísa čistá.
Děkuji a zdravím JP
U hořčíku jednoznačně do průjmu a ostatní dle váhy. Solanku vnitřně zase úměrně váze dítěte a na tělo je nutné si vyzkoušet, na malé ploše, co to bude dělat. Ovesné vločky budou plesnivé při jakémkoliv nácviku, to je jedno jak je budete upravovat, aflatoxiny odstranit nelze. Základem sirné patlanice je lněný olej, čili jeho vynecháním to ztrácí význam, tak mu dávejte rybí tuk, to funguje podobně. Tak si vyrábějte domácí jogurt, to jsem zde již také popisoval. Hladina pH moče je naprosto stěžejní a bez její pravidelné kontroly to nemusíte dělat, to je čarování z vody. Čaje by stejně mimo fungicidních pít neměl, tak v tom nevidím problém a do jídel je Sladík výborný. Pokud nebude vyčištěný, tak mu bude po MMS zle a akorát mu to zprotivíte, ale jinak to fungovat bude. Dávkování je značně individuální, to se nedá takto říci zda snese 5, nebo 15 kapek, třeba bude zvracet už po jedné. Matláním čehokoliv na pokožku se ekzém odstranit nedá, je z plesnivé krve a jenom vyčištění krve může fungovat. Pokud má slabou-tužkovitou stolici, je střevo prorostlé kvasinkou a pak se není čemu divit, že má tyto projevy.