Dobrý večer,
užívám už MMS nějaký čas, tak sem napíšu nějaké mé poznatky.
- nejlepší to bylo prvních 14 dní; víc energie, dobrá nálada, dobrý pocit. Později se začal stav zase vracet do starých kolejí...
- MMS používám nadále s různými přestávkami a střídavým dávkováním + prokládáním "Céčkem". Momentálně MMS-ko navíc opatrně vdechuju viz p. Humble:
Likvidace plicních infekcí:
Čtěte velmi pozorně - je zcela nutné dodržet přesný postup!
1. aktivujte pouze 2 kapky MMS 10 kapkami aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové) v porcelánovém hrnku.
2. promíchejte a vyčkejte obvyklé tři minuty
3. po uplynutí tří minut se nad hrnkem velmi pozvolna ale dlouze nadechněte a pomalu vydechněte
4. opakujte třikrát nádech nad sklenicí a pomalý výdech, pokud se vám udělá špatně, nepokračujte dál a počkejte až se váš stav normalizuje.
5. poté si zacpěte nos (pokud se tři nádechy nijak u vás negativně neprojevily) a nadechněte se nad hrnkem s otevřenou pusou - opět velmi pomalu a zadržte dech. Poté vydechněte.
6. Opakujte nádech pusou a zadržení dechu ještě jednou .
Po této aplikaci dojde k okamžitému zničení drtivé většiny všech infekčních ložisek v plicích. V těchto dnech, kdy hrozí infekce ze všech stran, doporučuji provádět minimálně jednou denně - před spaním. Dodržujte však maximální počet kapek MMS - tedy pouze 2.
Jim V.Humble
dá se víc, ale OPATRNĚ !!!
mimoto koupele - doporučené 30kapek MMS+ 150kapek kys. citr. postupně jsem přešel na čtyřnásobek, což jsou jednoduše
2 čaj. lžičky MMS + 8-10 lžiček kys.citr. Je však nutné postupovat opravdu pomalu, někomu se dělá ve vaně špatně.
Vana má být před použitím čistě vymytá. Například já ji pokaždé nevymývám, takže část roztoku bude neutralizována usazeným mýdlem. Naopak po perfektním vymytí vany bude tentýž roztok silnější....
pro menší kyselost roztoku je možné používat poměr 1:4 tj 1 kapka MMS + 4 kapky kyseliny citronové.
do klystýru používám 8-10 kapek v pohodě, ale jsou také lidé, kterým vadí i 2 kapky, takže i tady se musí opatrně
MMS2 méně, spíš ho beru s sebou na cesty, nebo do práce
Nadále budu mmsko užívat, pomalu mne zbavuje problémů. Není to tak rychlé, jako v reklamě, ale problémy nahromaděné po desetiletí nebudou vyřešeny za 14 dní.
Naprosto jednoznačně mě díky MMS přestalo bolet v kříži, ale jakmile vynechám na víc dní, začne to znova!
Musím si zase vzít aspoň ob den.
Takže momentálně to taknějak střídám s céčkem a postupně vynechávám.
Přeju všem hezkej večer a příjemný léčení.