Vševěd píše:
Bude návyková stejně jako kofein, časem se zvýší tolerance a bude potřeba zvýšit dávky. Samozřejmě, vždycky je lepší se když je člověk hodně unavený, na chvilku natáhnout, ale
někdy to prostě nejde... jednou za čas to podle mně není nic proti ničemu. Ale pokud jde o překyselení, můžu se vsadit, že to určitě není nic pozitivního.
U mne se zatim ani po nekolika letech zadny navyk neprojevil. Guaranu beru pouze v pripadech, ktere jsem uvedl vyse, coz je nekolikŕat do roka, jinak ji brat nepotrebuji. Slouzi mi pouze ke zvyseni bezpecnosti pri jizde autem a pri dosazeni klidu pri obchodnich jednanich, kdy nemam cas na jidlo, natoz na zdravou stravu.
Po ctyrech dnech opravdu intezivni prace pro 3 firmy najednou, maximalne 6 hodinach spanku a navic doma malujeme, takze jedno jidlo rano a jedno jidlo pozde vecer. V prostrednich dvou dnech rano jedna rovna cajova lzice guarany. Bohate staci na cely den. Dnes ctvrty den rano PH moci/PH slin = 6,55/6,4, vecer PH moci/PH slin = 6,75/6,55, tep v klidu 55/min. Tlakem nemuzu slouzit, zatim nemam tlakomer, ale budu si ho muset poridit, protoze se mi pri vstavani obcas lehce mota hlava, tak bude asi nizky.
Merit znamena vedet.
Inzenyr