lev píše:
Zdravím Vás, Pane Jardo.
Včera v noci jsem si prošla peklem. Praskla mi cysta na vaječníku a takovou bolest jsem ještě nezažila. Doktor pak na ultrazvuku objevil další a objednal mě na operaci. Řekl mi, že ty cysty se mi udělaly z toho, jak jsem rychle zhubla( 20 kg za 2 a půl měsíce). Vynadal mi, že nejsem normální, že tahle stava je špatná, že mám zvýšený tep a vyšší tlak právě kvůli tomu, že tělo se nedokáže vyrovnat s takovou stavou a tak rychlým úbytkem váhy.Ted mám strach, aby můj organismus dávku anestezie unesl. Už nevím, co si mám myslet a čemu věřit, doktoři mi dávají najevo, že nejsem normální, když se takhle vitariánsky stravuju.
Proč se cysty dělají a jak jejich vzniku předejít?
Další věc je, že mi z předoperačního vyšetření krve zjistili snížené množství draslíku. Říkají, že mi na to dají nějakou draslíkovou tabletu a bude to ok. Dále mi zjistli lehkou močovou infekci. Nevím, jak jsem k ní přišla, ale napadá mě že se tam mohla dostat z překyseleného tlustého střeva, třeba při provádění klystýru. Myslíte, že je to možné? Jak se této močové infekce zbavit bez antibiotik? A pokud bych přeci jen antibiotika musela brát, asi budu muset pít i kefír, protože atb zatěžují střevo, je to tak? Díky za odpovědi.
Nenechte se zblbnout a podívejte se na to logicky, cysta je dutý útvar plný tekutiny a plísní. Na to aby vznikla musí být tělo překyselené, protože v zásaditém prostředí se nevytvoří. Vy jste, jak sama tvrdíte stále v acidóze, což je přebytek kyselin a není se tedy čemu divit. Tím si vlastně plísně pěstujete a tělo se je snaží ukládat a tvoří cysty. Jediná bezpečná cesta, jak se jich bez operace a jednou provždy zbavit, logicky vede přes odkyselení a v zásaditém těle se cysta nikdy nevytvoří, protože nemá z čeho. Hubnutí na to má vliv pouze nepřímo, tím, že uvolňujete usazené kyseliny a tělo je musí buď neutralizovat, nebo vyloučit a pokud to nemá jak udělat, tak uložit a zapouzdřit, což se děje u vás. Operace jsou v tomto případě naprosto zbytečné a každý rozumný lékař vás seznámí s faktem, že cysty prostě vznikají a zanikají a stěhují se různě po těle, ale neřekne vám proč, což jsem vám nyní řekl já. Je to prostě smeťák, tedy dočasné úložiště a operace smeťáku je hovadina, protože tělo kdykoliv vytvoří další. Na draslík si dejte několikrát za sebou vařené fazole, nebo pečené brambory a budete ho mít naopak přebytek. Močová infekce je opět o kyselinách a klystýr ji spíše řeší, než vytváří. Antibiotika jsou opět silně kyselinotvorné látky a jejich užívání je opět hovadina. Z celého tohoto kolečka ve kterém se motáte je jediná cesta, odkyselení a klidně při tom můžete pít i litr kefíru denně, tím se nic nezkazí, naopak se vylepší bakteriální skladba ve střevě.