[quote="David78":li00ute1]Dobry den Jardo.
Po velice dlouhé době jsem dostal anginu a nasledně po návštěvě ORL také ATB (Klacid SR, 500). Nevím jak poznám, že ATB zabrala, ale už je to pátý den a vždy večer mám silnou bolest na pravé mandli. Už jsem také kloktal Peroxidem 3%, ale nějak výrazně to nepomohlo. Zkoušel jsem také 10% ředěný roztok Betadinu.
Jsem trochu zklamaný, protože jsem si začátkem září udělal očistu lymfy (citrusová kůra dle Vašeho receptáře) a na začátku listopadu také 14 denní detoxikační kůru (ovoce, zelenina, luštěniny, 6 dní + 1 den půst, další týden +rýže +brambory 6 dní +1 den půst). Sliboval jsem si od toho kromě jiného posílený imunitní systém na zimu. Dokonce jsem těsně před nástupem angíny (cca 3 dny) začal užívat Enterosgel, který stále beru (nyní 10 dní), 1 polévkovou lžíci na noc.
Začal jsem přemýšlet o MMS, pročetl diskuzní forum "u prameme" a rád bych Vás požádal, kromě názoru na v.u., také na kontakt kde bych mohl MMS v Praze pořídit.
Předem děkuji a zdravím.
David[/quote:li00ute1]
Tak názor na výše uvedené. Ono to není tak jednoznačné, zvláště pokud se člověk před tím dlouhodoběji zanášel, že se vyčistí po tak krátkém čase. Jinak MMS je dnes zcela volně k mání na netu třeba zde
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
li00ute1 |