To určitě udělám, musím najít nějakou laboratoř a není to drahé
. Pokud příjdu na to, čím to bylo, určitě to sem napíšu... ale doufám, že to zmizí samo. Možná jsem si nějak hnula s krční páteří, sice mě nebolí, ale cvičím jógu teď hodně s ohybáním páteře. Zvláštní je, že mi PH teď v 10 hod. kleslo ze 7,6 na 6, 4 - 6, 6., přitom jím zásady...vlastně po hroznovém vínu (cukry) a to můžou být zas kvasinky. Ty by to taky mohly dělat, protože jsem teď jedla hodně zeleniny místo ovoce (minimum cukrů), na které jsem ve velkém jinak zvyklá. Dřív jsem měla známky rozlezlých kvasinek a se zdravým životem to zmizelo, vč. únavy a teplot, cestovacích bolestí po těle ...
Akorát mě mrzí, že po vysazení antikoncepce mi hned na další roční prohlídce našli ASCUS (jakoby si něco museli napsat do zprávy, před tím nikdy NIC) - jsou to buňky neznámého původu na děložním čípku, které tam nic prý nedělají, ale musela jsem teď po půl roce opět na vyšetření a dokonce mě naháněli telefonicky (což je divné), rozhodně to tam být nemá. Rakovinu to nezpůsobuje a neví se, co to je (buňky neznámého původu)...tak doufám, že výsledek bude tentokrát negativní. Prý je to časté a kamarádka to měla taky, tak to zkusím ještě napsat do samostatného tématu, nenašla jsem o tom tady nic, třeba to ještě někomu pomůže.
Doma změřím tlak...
Děkuji
To určitě dejte vědět, toto téma se zde ještě neřešilo.