Dobrý den,
tento víkend mám za sebou očistu jater a myslím že něco nevyšlo a stručne vám zkusím popsat co vše jsem zažil
.
Začal jsem normálním půstem ve čtvrtek, jenom jablka,ale večer jsem neodolal asi 10 jednohubkám z česnekove pomazanky(opravdu velice střídmě ), sobota půst na jablečném moštu(domácí).postupoval jsem přesně podle časování v návodu.Když už byl celý den za mnou udělal jsem si emulzi z grepu a ol.oleje vypil, dal teplou láhev na bok a šel spát.v noci jsem se budil pocity na zvracení, kompletně propocený.Kolem 2 v noci jsem šel na záchod a vyšla ze mě černo trošku nažloutlá voda.
Potom jsem usnul a spal do rána s tím že ráno bude líp.---Ráno bylo ještě hůř každý říh šel cítit oleje s grepem ješte z večera.Bylo mi jasne, že to asi nevyšlo a žaludek to nepustil dál.Žádna stolice, průjem nic(vše jsem dělalal podle návodu - pil ep.sůl ráno v 6 a v
....v 10h mi bylo opravdu špatne od žaludku,hlava mě bolela jak střep a myslel jsem, že každou chvili asi exploduje, a zespod nevypadalo, že ze mě chce něco odejít.Rozhodl jsem se,že to ze sebe budu muset dostat, tak jsem zahajil z posledních sil "Sankhapraksalanu"...první dávku jak jsem do sebe nalil tak ze mě vyletěla zpět i z emulzí z grepu a oleje z večera.v tu chvíli se mi ulevilo, žaludek byl v pohodě a hlava mě přestala bolet.Pokračoval jsem, za chvíli jsem to prolil a zespod šla zase černožlutá voda a mám pocit, že v tom bylo i trošku toho hnědého vláknité smetí, pil jsem dal a vyblil jsem ještě jednu dávku s posledními zbytky emulze.Doproplachoval střeva,vypil heřmánek snědl rýži a šel spat.Po probuzení už mi je líp......
Závěrem musím říct, že jsem to přežil
....ale kde jsem udělal chybu??tak velkou,že jsem byl takhle odměněn ??? díky za odpověď.....