Dobrý den,
prosím pana Jardu (případně i ostatní
o názor na toto:
po cca 4 měsících čištění (výplachy urinou v kuse tak 10dní, pak ob den - dohromady tak 30 výplachů), doplňování jodu (až 70 kapek za den, skvrna vydrží cca 24h), selen, zinek, C vitamínu (až 10g), hořčíku (až 1g), MSM (denně cca 3g), B vitamínů, HCl cca 30 kapek denně (teprve asi 2 měsíce), užívání a střídání fungicidů (výtažek z grepových semen, zázvor, kokosový olej, oregáno, lapacho, vilcacora), lichořeřišnice, ořešák, sirná patlanina, betaglukany, ... protikvasinková dieta, naprosté odstranění lepku, cukru, kávy, alkoholu (cca před 3 týdny jsem byla na dovolené a tam si ovšem dopřávala červené víno, kávu a dohromady tak 5 kostek cukru za pobyt), po zhubnutí změnou stravy z 59kg na 50kg, pH mám díky sodě celkem vyrovnané, ale dost kolísavé (nekopíruje ideální křivku). Po tomto všem a cca 10 měsících bezstresového období začala kvasinka ustupovat, fungicidy a další věci udělaly kus práce (různé zimnice, přechodné bolesti hlavy a další příznaky čištění). Ovšem nyní se stalo následující:
Vrátily se mi potíže, které jsem naposledy zažila tak před 1,5 rokem. Neustála jsem bacila - obrovská bolest v krku se zánětem dýchacích cest od nosu až po plíce, trvá to už skoro 2 týdny, rýma, hleny, až hnisavé v oblasti dutin nad zuby, opět masivní nástup kvasinky, výtok, kvasinka vlezla až na kůži - šupinaté ostrůvky, únava, teplota se jednou vyšplhala max na 38,2 (což je u mě úspěch - jindy dokážu tak 37,3), ovšem jinak je většinou přes den velmi nízká - v rozmězí 35 až 35,8, až v odpoledních hodinách se povede tak 36,3. Navíc jsem díky tomu ještě víc zhubla, už mám 49kg a vůbec se mi to nelíbí.
V užívání všeho stále pokračuji. Nasadila jsem teď ještě lékořici, ale teprve 3.den (B1 a B5 beru už déle), tak nedokážu posoudit účinek. Znovu jsem začala výplachy urinou. Nosní dutiny také vyplachuji. Teď budu ještě doplňovat měď a bor, z USA jsem si nechala poslat vanad, molybden, mangan, ...
Obecně: v krku mi před lety našli zlatého staphylokoka a haemophilus influenzae (antibiotika xkrát, ale posledních 10 let se jim úspěšně vyhýbám). Průběhy "angín" či co to bylo - otřesné, totálně mě to vždy "sežralo" až do stavu podobnému hybernaci (vždy jsem léčila česnekem až mi slzy tekly). Kvasinkou trpím nejspíš už od narození (hlen ve stolici s podezřením na cystickou fibrozu, která se nepotvrdila). Stejně tak i problémy s tvorbou HCl už pravděpodobně trvají dost dlouho. Teď je mi 34 let, takže se to střádá už pěknou dobu.
Do toho nedostatek železa - proto teď budu doplňovat měď. Tlak je nyní srovnaný, ale nebylo výjimkou 75/55...! Nízká hladina cukru v krvi. Od dětství totální vyzáblík, ale celulitida bují o sto šest (těch 59 kilo byl můj celoživotní rekord, ale nejspíš to byly jen kila nabaleného svinstva - dokonce to tak i vypadalo). Menstruační bolesti, které se stále stupňovaly a před zahájením protikvasinkových opatření byly již nesnesitelné. Nyní bych to nazvala jako "standartní" bolesti, nicméně dost nepříjemné a stejně mě to vždy na dva dny vyřadí z provozu. Dále ne příliš viditelné, ale hluboké a neustálé akné (mizející pouze před menstruací), které se výrazně zlepšilo po autopatii a je to to jediné, kde zlepšení trvá.
Navíc beru inhibitor serotoninu, protože mi ho kvasinky asi sežerou ještě dřív, než dorazí do mozku.
Právě kvůli těmto problémům jsem se před 4 měsíci rozhodla pro radikální změnu... (před tím byla ještě homeopatie, autopatie - problém se zlepšil, ale nevyřešil). A je to tu zase.
Pane Jardo, proč se to zase vrací? A tak mohutně? Čekala bych, že si s tím tělo trochu poradí, když se mu snažím poskytovat zbraně. Ale proč to nedělá? Nemyslím si, že bych měla nějaký zásadní problém s trávením a že by se nedokázalo střevem nic vstřebat. A když jsem zkoušela očisty žaludku, voda téměř okamžitě protekla do střev a ke zvracení nikdy nedošlo (ač jsem se fakt snažila
), což jsem uzavřela jakože není co v žaludku čistit.
Ráda bych teď nasadila koloidní stříbro a MMS2.
Je to dobré rozhodnutí a v jakém pořadí a dávkách to užívat? Nejprve MMS2 a pak Ag? Nebo je lepší MMS1? Nebo čím to vybít?
Už opravdu nevím, co s tím...
Děkuji.