Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 7:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 274 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2011 9:34 pm 

a už jsi někdy tak vysokou dávku msm zkoušel?
mě po větších dávkách horko je, ale dával jsem třeba i 2 polévkové lžíce (20g?) ale to už mě pak zase cukaly svaly a bolely přetížené nervy (vím kudy vedou).

PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2011 10:58 pm 

Přemýšlím jak brát msm s céčkem a zároveň se nepřekyselovat. Dopřávám si opravdu hnusný koktejl lžičky msm, céčka a sody. Takto nepřekyseluje nicméně mám obavy, že soda zreaguje s hcl, tu zneutralizuje a takto se sníží vstřebávání síry do těla

Uvažuji správně?

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 3:18 am 

Tak nejdřív nechte zreagovat céčko se sodou ve správném poměru (se dá vychytat měřením papírky, ale i podle toho, jak to šumí a podle chuti..jestli je tam cítit soda, či ne) a až pak do toho zamíchejte MSM a jste v plusu;)

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 8:40 am 

nie pretim som skusal asi 8 g ale teras to moho byt kludne aj 10g ..(2 cajove lizicky takmer vrchovite) ....dneksa rao som sa zobudil a mam zvisenu teplotu (37.1)a bolset hlavi(iba mierna ) stale je ...neviete cim to moze byt ?

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 9:05 am 
Administrátor
Administrátor

Igi píše:
Já céčko k tomu beru a výsledky taky skoro žádné.

Tak ono dost záleží kolik céčka a kolik MSM, jinak nevím.

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 9:06 am 
Administrátor
Administrátor

borisek píše:
dnes som azil zauimavu skusenost s msm

spravil som si caj z kotvicnika a do toho som rozpusitl asi 8 g msm
toto som si dal asi pol hodinku pred treningom v posilke (testoval som co to bude robit ) tak hend po aplikacii mi zacalo by akosi divne ....po prichode do posilky soom zacal cvicit a zacalo by bit tak velmi spatne ze som musel asi po 10 minutach prestat a sedel som a bolo mivelmi zle ...po case som zacal mat zimomriacky a bolo mi chladno ...po prichode domou som zistil ze mam houvuku 38.1 ....som presvedceny ze to msm ma v tom prsty ...

Tak je to čistič, čili pokud na něj nejste zvyklý, tak zpočátku mohou být problémy, ale nestává se to často.

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 9:08 am 
Administrátor
Administrátor

AIM_FREEMAN píše:
Tak nejdřív nechte zreagovat céčko se sodou ve správném poměru (se dá vychytat měřením papírky, ale i podle toho, jak to šumí a podle chuti..jestli je tam cítit soda, či ne) a až pak do toho zamíchejte MSM a jste v plusu;)

Teoreticky to máte správně, ale síra je také do určité míry kyselinotvorná.

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 9:09 am 
Administrátor
Administrátor

borisek píše:
nie pretim som skusal asi 8 g ale teras to moho byt kludne aj 10g ..(2 cajove lizicky takmer vrchovite) ....dneksa rao som sa zobudil a mam zvisenu teplotu (37.1)a bolset hlavi(iba mierna ) stale je ...neviete cim to moze byt ?

Já bych zde souvislost nehledal, to bude nějaká lehká viróza.

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 10:19 am 

vyroza ? ...to zanemena co ?

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 10:44 am 
Administrátor
Administrátor

borisek píše:
vyroza ? ...to zanemena co ?

To si děláte srandu, vy nevíte co je viróza, třeba chřipka, prostě vás napadl nějaký malý šmejd s názvem virus.

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 6:09 pm 

Mě nějak utkvělo od Youngových, že MSM je zásadotvorné a namátkou jsem teď zagooglil:

MSM is quite alkaline and balances the acidic properties of ascorbic acid. In our experience, taking between 250 and 500 milligrams of vitamin C for every 1,000 milligrams of MSM (around mealtimes) brings the best results. MSM combines with vitamin C and protein to accomplish much of its work.
http://purehealthsystems.com/msm.html

Je možné že síra sama o sobě je kyselinotvorná, ale v téhle organické vazbě zásadotvorná?

PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2011 10:11 pm 
Administrátor
Administrátor

AIM_FREEMAN píše:
Mě nějak utkvělo od Youngových, že MSM je zásadotvorné a namátkou jsem teď zagooglil:

MSM is quite alkaline and balances the acidic properties of ascorbic acid. In our experience, taking between 250 and 500 milligrams of vitamin C for every 1,000 milligrams of MSM (around mealtimes) brings the best results. MSM combines with vitamin C and protein to accomplish much of its work.
http://purehealthsystems.com/msm.html

Je možné že síra sama o sobě je kyselinotvorná, ale v téhle organické vazbě zásadotvorná?

Tak pokud to mají vyzkoušené a ověřené, je to asi možné, ale obecně je síra kyselinotvorná, což ovšem neznamená, že je špatná.

PříspěvekNapsal: úte led 10, 2012 5:34 pm 

Uvažuju o vyzkoušení MSM (mám deficit síry). Ale zaráží mě ten výrazný nárůst energie až k nespavosti některých uživatelů. Proč se to děje? Obecně nemám rád stimulanty (např. kafe), které tělo akorát jednorázově vybudí, čímž ho v konečném důsledku oslabují. Proto je mi to trochu podezřelé. Nebo je to proto, že tělo konečně dostane to, co potřebuje, a proto se tolik nastartuje? Ale přímo nespavost? To přece nemá s vnitřní rovnováhou nic společného. Nějak v tom nemám jasno.

PříspěvekNapsal: čtv led 12, 2012 8:55 am 
Administrátor
Administrátor

Leon píše:
Uvažuju o vyzkoušení MSM (mám deficit síry). Ale zaráží mě ten výrazný nárůst energie až k nespavosti některých uživatelů. Proč se to děje? Obecně nemám rád stimulanty (např. kafe), které tělo akorát jednorázově vybudí, čímž ho v konečném důsledku oslabují. Proto je mi to trochu podezřelé. Nebo je to proto, že tělo konečně dostane to, co potřebuje, a proto se tolik nastartuje? Ale přímo nespavost? To přece nemá s vnitřní rovnováhou nic společného. Nějak v tom nemám jasno.

Tak ono to dodá opravdu dost energie, ale nejde o nespavost, tělo prostě potom tolik spánku nepotřebuje, nespavost je o únavě a krátký spánek bez únavy není nespavost.

PříspěvekNapsal: sob led 28, 2012 2:20 am 

Naposledy upravil
stendas dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 3

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 274 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]