RaDu píše:
Již nějaký rok bojuji s alergií,dušností a zahlěněním organizmu změnou stravy,klystýry a chtěl bych zkusit i urinu.Zatím ji požívám do klystýru a k výplachu nosních dutin.
J.Cingroš ve své knize urinoterapie uvádí:
Pacient tři měsíce pil 1,5 až 2 litry moči denně a dvakrát krátce hladověl po dvou dnech pouze o moči a vodě.Zdraví se mu zlepšilo do té míry,že přestal používat inhalátor.Urina díky své horké povaze vysouší tělo,čistí je a udravuje.I krátké půsty(36-40hodin)při nichž se pije pouze moč a voda,dokáží organizmus očistit od hlenů.Hladovění s pitím uriny je nutno provádět společně s masážemi.Kůže pohlcující moč napomáhá látkové výměně.Pokud se něco vynechá,nedochází k očekávanému efektu.Vtírání moči do kůže,spojené s půstem a pitím moči je spolehlivý prostředek okyselení organizmu a přerušení patologického procesu.K vyléčení je nutný návrat ke kyselému prostředí,vyloučení patogenních zásaditých vlivů vnitřního prostředí a hlenu.
Má někdo osobní zkušenosti...
Tak je to velice dobré a mimořádně účinné, sám jsem kdysi opakovaně zkoušel delší hladovky s plným reverzem uriny a dělalo to opravdu divy. Já jsem to konal v letních měsících, kdy je člověk prohřátý a může se venku i urinou natírat, což proces zásadně podporuje, nicméně nyní už se mě to moc nezdá, to vám bude zima, nebo by člověk musel být doma v teple a pak nevidím problém to vyzkoušet.