Možná tě potěším. Z vlastní zkušennosti mohu říct,že je možné mít denní rozpočet mezi 30-50Kč ...,
ale záleží na mnoha faktorech:roční období, zdroje potravy,porozumění svému tělu a v souladu s tím ušít jídelníček na míru, aby se neobjevovaly vlčí hlady, také na fyzické a psychické zátěži, muž-žena, velikost těla a vstupní hmotnost, zdravotní stav a věk.
Zpočátku to bývá ale problematické (zejména začíná-li se v zimě) než se zefektivní zažívání, pak není potřeba tolik jíst. Délka toho je přímoúměrná hloubce poznání a zpočátku disciplíny, kterou nelze v plném rozsahu odkoukat od jiných, každý je individuál. Prošlapat si to musí každý sám.
Obilniny také hodnotím jako problematické (víc negativ než pozitiv), když už tak předklíčené. Špatné nejsou některé luštěniny (naklíčené), např. cizrna, hrášek.... Možná se bych se zaměřila na kvalitní tuky (oleje, semena, ořechy) se zeleninou syrovou i na páře, budwigové patlaninu (to zasytí a vyživí na hodně dlouho), domácí žloutky taky nejsou marné. Ovoce je prima, ale v zimě to moc nezahřeje a pokud není slinivka v pořádku, tak to bude houpat s cukrem a vyvolávat ataky žravosti (to pak leze i ovoce dost do peněz, ale candida má radost
)- tady bych víc vybírala a sledovala působení jednotlivého druhu a odrůdy. Nejdražší položkou budou oleje, ale dá se to řešit koupí semínek (lněné, mák, slunečnice), ty vyjdou o hodně levněji, ale zase to chce dobré zuby a dobře slinit, nehltat. Pokud tedy olej, dobře rozvážit druh, pečlivě vybrat, nevyplácí se škudlit. Ty levné jsou tak dobré do motorové pily, ne na jídlo, ale zase na tu pilu drahé...
To máte dobře shrnuté a mohlo by to i fungovat, nicméně na těch 30-50,-Kč to vidím stejně problém.