Ahoj všem. Jsme na těchto stránkách nováčkem, skoro každý den si zde pročítám rady a názory. A obracím se z dotazem na můj problém. Již před několika lety mě bylo lékaři zjištěno nedovírání jícne, trpěl jsem obrovským pálením žáhy. Lékařem mě byl předepsán Helicid, po několika měsících mě tento lék byl změněn, na Apo Ome. Tento lék užívám denně jednu tobolku ráno před jídlem. Po předčtení několika názorů zde na těchto stránkách na tyto léky, jsem se rozhodl léčbu změnit. Před třemi nedělemi, jsem vysadil léky, začal jíst v menších dávkách a asi po dvou dnech co jsem vysadil léky, jsem k večeru po večeři kolem 19 hod. dostal obrovské bolesti vpravo dole ve předu pod koncem hrudníku, po několika minutách se mě obrovská bolest rozlila po celé oblasti pod hrudním košem,(z prava do leva) bolest zároveň byla i pod levou a pravou lopatkou a směřovala směrem dolů k pánvi. Nemohl jsem ležet sedět ani stát, pouze chodit v předklonu. Přítelkyně mě odvezla na pohotovost, po vyšetření a rentgenu nic nezjistili. V nemocnici, jsem zůstal na kapačkách přes noc ve velkých bolestech až do rána. Ráno jsem se vzbudil a vůbec mě nic nebylo!! Tak mě propustili
. Z obav že to způsobilo to, že jsem vysadil léky, tak jsem je opět začal užívat
Zatím byl klid. Minulý pátek, jsem prováděl ,,šankaprakšálánu,, jak zde popisuje pan Jaroslav. Kůra proběhla naprosto v pořádku !! Celý den jsem jedl pouze rýži, jak uvádí pan Jarda. Večer se mě opět vrátila bolest pod hrudním košem a na zádech. Když jsem se díval do atlasu lidského těla na anatomii, tak mě to bolí asi v místech kde se nachází