vlasta-110 píše:
Děkuji panu Jardovi i Joi. Reaguji se zpožděním, ale chtěla jsem mít nějaké výsledky.
Udělala jsem si po tři dny krkací test. 1 den: 2 krky do 1 minuty, 1 do 4 minut, 2 den: 2 do jedné minuty, jeden nad 5 minut, , 3 den: 3 do 1 min., další po 5 minutách. Také jsem si po tři dny dělala plivací test na kvasinky, byl pozitivní. Slina téměř ihned klesala v provázcích ke dnu a na dně se tvořily šupinky.
Momentálně se stravuji se dle Vašeho doporučení pro kvasinkovou infekci, užívám lactobacily a vápník, hořčík a zinek v kombinované tabletě.
Je to těžké, ale chci to zvládnout. Pro mne, milovnici koláčů, doma upečeného chleba a zákusků je to docela bomba. Také moje kvasinky z toho jsou asi šoku a dávají mě to znát. Svědí mě pokožka a to prakticky po celém těle, nejvíc v hlavě. Svalové záškuby cítím v dutině břišní a velice často na obličeji. Také mám chvilkové stavy totální únavy, které naštěstí během krátké doby odezní. Po únavě při borelióze je toto slabý odvárek ....
Důležité pro mě je však to, že kyselost ustupuje, asi týden mě nepálí žáha a kyseliny se nevrací zpět do jícnu a úst. Také prdíky začínají být v pohodě, jsou jen zřídka a už tak strašně nepáchnou. Stolice je řidší a 2-3x denně a rovněž nepáchne po hnilobě. Celkově jsem překvapená, kolik mám energie. Jsem v pohodě i psychicky. Připadám si jak blázen, protože mám stále dobrou náladu!!!! Je to normální? Vůbec to nedokáži popsat!!!
Při novém způsobu stravování objevuji nové chutě a nezvyklé kombinace zeleniny, v poledne jím kvašené zelí se zeleninou uvařenou v páře s trochou oleje a posypané kořením z naší zahrádky. No já si to snad začínám užívat!!!
Dnes už mě dochází souvislosti a vůbec se nedivím, že jsem zdravotně tam kde jsem. Po víc jak 25 letech stresů, nerváků a nevyspání při mém podnikání, při způsobu stravování při kterém jsem neměla klid ani u jídla, přecházení všech viróz a potlačování všech varovných signálů těla - to nemohlo dopadnout jinak.
Kdybych nehledala na internetu informace, nenarazila bych na Vaše fórum a možná skončila jako moje babička, která zemřela na rakovinu žaludku.
Držím se všech Vašich rad, všechna vlákna k mému problému jsem si několikrát pozorně přečetla a udělala si "výpisky" jak na školení. Doporučil jste mě také očistu střeva. Tu určitě udělám, ale až po svátcích, momentálně mám pracovní povinnosti mimo domov a tak je to prakticky nemožné.
Pane Jardo, moc děkuji za Vaše rady. Konečně vím, že něco dobrého dělám pro své zdraví a ne jen jak osel polykám antibiotika, chodím po vyšetřeních a dozvídám se, že mám poruchu trávení, funkční vadu žlučníku a podrážděné slepé střevo, které mě chtěli vyoperovat, což jsem odmítla.
Čeká mě určitě ještě dlouhá cesta, ale vím, že bych nechtěla patřit k těm, kteří nevydrželi a dostali se zpět
Vlasta z Moravy
Tak normální to je a alespoň vidíte jak zbytečně moderní medicína likviduje lidi. Naprostá většina nemocí je takto snadno léčitelných, ale lidé tomu odmítají věřit, prostě stále ctí boha v bílém plášti a všemocné pilule.