stendas píše:
5 bielych jedov som vylúčil úplne, až na ten chlieb, je to fakt ako droga a k tej zeleninke si ho stále dám....mám ho v jednom jedle cez deň, no snažím sa to kompenzovať pomocou fungicidných rastlín...
mám candidu a ešte troška mi chýba a mám ju preč, ale aj tak v diete bez ovocia (okrem grepu, citrónu) si ťažko môžem udržať PH nad 7, tobôž nie 8, tieto hodnoty som mal kedysi pravidlne, tak neviem, či sa tak rýchlo telo očistí a zbaví tých chorôb....
a takisto som zabudol spomenúť, že ja to mám v stave bronchitídy, čiže vysadiť spreje by nebolo na mieste...
5 bílých jedů jsi bohužel nevyloučil, ten chleba je tím důkazem. Z mé zkušenosti, těžké astma několik let, vysoké dávky kortikoidů udělaly své, atrovent působil obráceně než měl, tedy prudušky ještě více stáhl a navíc mi z něj otíkal krk, pro alergologa neřešitelná situace. ( ventolin mi dělal bušení srdce, taktéž svinstva končící na ...fylin)
Před asi dvěma lety jsem se dala na čisté vitariánství a to bez kompromisů !!!, léta používám frolovův dýchací trenažer ( syn se jen za jeho pomocí astmatu zbavil + mumio a ozdravné pobyty v lázních s pobytem v jeskyních ). Po půl roce čistého vitariánství odešly tak nějak i záchvaty. Občas se ale vyskytly záněty prudušek, požádala jsem od pojištovny ( velká vděčnost a dík ) o úhradu ultrazvukového inhalátoru, na kterém jsem inhalovala výhradně jen koloidní stříbro, také vnitřní užívání KS asi bylo přínosem, záněty prudušek zmizely také, dýchání je čisté. Přínosem je pití čaje z kořene OMANU ( fy. Grešík ) a kotvičníku zemního. Léky na astma ( flixotide diskus ) mám dávno vysazené, na alergologii docházím na kontroly jednou za půl roku. Dál dýchám na froláču, mám jedno jídlo vařené typu zelenina v páře, rýže natural, luštěniny, občas mořská ryba nebo domácí maso, v současné době jedu jakousi protirakovinovou kůru ( raka nemám, ale je to přínosem pro zdraví ) papričky habanero s česnekem, domácí chleba z celozrnné mouky ( bez cukru, nevím, proč se všude uvádí ) a pravé máslo z farmy, toto jídlo má teda super grády a dost dobře prokrvuje, navíc beru denně lžičku cayenského pepře ( bud do vývaru, nebo jen v horké vodě ). Přestala mi být stále zima, věřím, že by to mohlo vymlátit případné breberky a hlavně mi to chutná. Takže mým závěrem je, že astma je léčitelné, při upravě stravy zcela vyléčitelné. Někde jsem se dočetla, že k odhlenění je možné použít i přístrojík zvaný flutter a acapella, používá se jako rehabilitace k odhlenování po zápalu plic atd, měla by to také hradit pojištovna - údajně.
Vždycky máš na výběr, záleží jen na tobě,jakou cestu si zvolíš ....
Ještě dodám, že základem je vždy udělat šankprakšalánu - jogínská očista střev a poté čas od času klystýr ( s epsomsolí - Lysebeth, s MMS - Humble, s kávou - Gerson ....... )