ahoj borisek
tak som rad ze mas svoj ciel a myslim ze nie je prehnany tak drzim palce.
Tu chlorellu v pohode vysad aspon na mesiac dva, skutocne by si ju zbytocne bral ked sa prejedas kvoli pribratiu vahy, jednoducho to fakt nejde dokopy to ako keby si protialkoholicku pilulku zapijal vodkou chapes. Jednak ti chlorella detoxom znemozni pribrat co mas v plane a jednak samotna chlorella svoju celu energiu a hodnotu minie na cistenie tvojho plneho creva od sacharidov cize jej dalsie hodnoty a funkcie su nevyuzite a vykakas ju spolu s tym co si spapal. Chlorella je inak fajn vec ja sam som ju uzival ako jednu z prvych veci to uz som vyssie pisal ale odporuca sa aj pri uzivani chlorelly si da po nejakom case napr mesiac nejaku pauzu kedze moze odoberat uz aj cisteho creva urcie latky a ochudobnuje telo potom proste. To mas tak ako keby si ciste auto sustavne lestil a cistil az sizodries na nom lak. Takze vsetko s mierou.
Ak ti mozem poradit tak chloerellu uzivaj v case rysovacky a detoxu alebo nejakeho udrziavania vahy, v case priberania je to zbytocne. To spominane mumio je vyborna vec, odporucam to kazdemu sportovcovi pretoze perfetkne spevnuje kosti a to je zaklad v kazdom sporte.
Este ti chcem dat par tipov co sa tyka vyzivy mozno si nieco z toho vyberies:
takze zacnem latkami arginin a citrulin
skus si o tychto aminokyselinach nieco pozriet na nete, dnees ich vies kupit v tabletach alebo prasku cez net alebo vo fitku, arginin cisti pecen ktora je zatazovana prave pr iprejedani sa a navyse prekrvuje vsetky tkaniva cize ziviny pojdu lahsie a ty pojdes skor hore aj na vahe aj na sile. citrulin je niec opodobne akurat je metabolizovana az priama v oblickach takze ma dlhodobejsi efekt na napumpovanie a privod kyslika do buniek.
dalsou vecou ak ti mozem poradit je vynechanie mliecnych vyrobkov, cize ziadne mlieko syry jogurty, silne zahlienuju telo a odoberaju vapnik z tela, potom by si mumio bral opat zbytocne ak by si ho zapijal hlienotvornym odvapnujucim mliekom. Ak mlieko nepijes a nejes mliecne vyrobky tak ok, povazuj to za bezpredmetne tuto radu.
mne sa osvedcila aj dalsia vec ktoru si sem tam kupim a miesam v caji a to je peruanska maca, je to prasok z peruanskej rastliny zvanej maca je to nieco ako redkvicka ktora divo rastie vperuanskych andach a ma velmi vysoku nutricnu hodnotu, ma vela mineralov vitaminov a je o vyborny adaptgen nieco ako zensen. Vyhodou je ze ani v prasku maca nestraca kvalitu a vydrzi aj niekolko rokov normalne v prasku v nadobe alebo sacku, je to mozno este lepsia vec ako to mumio aj ked vychadza uz pomerne drahsie.
nieco o mace mas tu:
http://biocare.sk/eshop/produkt/maca-oro-verdetakze namiesto chlorelly zarad macu
ak nevies co s peniazmi
a pojdes hore aj na vahe aj v nohaviciach
no a najdolezitejsou vecou pri cviceni to iste vies je dokladan regenracia, chce to odych dobra strava , zase oddych, zamakat si, dat si nieco zdrave zase regenerovat a tak pomaly, menej je niekedy viac.