Zdravim pana Jardu a ostatnych.
Som treti mesiac na totalnej protikvasinkovej diete. (ziadne karbohydraty, jem len neskrobovu zeleninu denne cca. 1,2-1,6kg, vajcia a obcas maso,oleje napr. kokosoveho som zjedol uz asi 2kg, no proste ketoza jak vysita.)
Tejto naozaj tvrdej diete predchadzalo asi 5 mesiacov pripravnej diety so snizovanim sacharidov, niekolko desiatok klystirov, 3 ocisty pecene, ocisty zaludku kombinacie roznych antimykotik...
Asi pred troma tyzdnami prisla ukrutna plynatost - strasny zapach a hnacky asi 3-4krat denne.
Pred tym bola stolica idealna,tvrda tvarovana a to som jedol denne zeleniny mozno aj viac.
Nieco sa ale zmenilo, stale prelievanie v crevach, dalej nieco ako masivne posuny v creve, akoby vybuchy v creve sprevadzane hlasnymi zvukovymi efektmi...
Chcem sa spytat, ci niekto z navstevnikov fora zazil pocas diety nieco podobne, pripadne ake mate skusenosti s priebehom tejto drastickej diety?
Otazka na pana Jardu, myslite ze sa veci dali konecne do pohybu a crevo sa chce tej prerastenej candidy zbavit?
Aktualne davam lugol, asi 2 tyzdne, som na 45mg iodu a 300mg selenu, dalej vela cesnaku, cibule, kurkumy, kayenskeho korenia, lanoveho semiacka, zazvor, chlorellu,xylitol a citim sa dost dobre, kde tu vysla nejaka vyrazka, inak energie naozaj vela. Pluvaci test podstatne lepsie, no nie ideal.
Dakujem za kazdu reakciu