Dobrý den,
nějaký čas aplikuji néti 2xdenně s vodou s mořskou solí. Ta mi nezpůsobovala žádné dráždění či jiné problémy. Včera jsem se rozhodl zkusit urinu. Použil jsem zrovna čerstvou (večerní, takže PH 6,2) a protože ji bylo jen cca 0,5l, tak jsem dal ještě 2dl teplé vody. Při aplikaci jsem měl velmi silnou reakci. Myslel jsem, ře mi mozek a oči vystřelí z hlavy. Intenzita byla asi taková, jako když jsem před lety snědl v japonské restauraci lžičku křenu wasabi v domění, že je to pistáciový krém
Rozhodl jsem se výplach zkusit s odstátou močí, protože jsem měl dojem, že reakce byla způsobená čpavkem. Moč jsem nabral večer (PH 6,2) a nechal ustát do rána v otevřené láhvi, pak zase ve stejném poměru smíchal s horkou vodou na výsledných 38st. Reakce zase byla, ale výrazně slabší a šlo to vcelku vydržet. No, a teď se mi motá hlavou, v čem může být problém, že je v moči tolik čpavku.
Moje strava je z 95% vitariánská, acidobazický píst mi běhá v pohodě (brzy ráno a večer PH6,2, okolo poledne kulmihuje na PH8,2) téměř každý den a očistu střeva ve formě nálevu dělám jednou týdně. Žádné zdravotní problémy nemám. Doplňuji teď hořčík ve formě tablet magnesii lactici (15tbl za den). Nedělám si iluze, že byste to mohl takhle na dálku posoudit, ale třeba jste se s tím už někdy setkal. V diskuzi jsem našel jen jednoho člena s podobnou reakcí. Tipoval jste moc bílkoviny, ale to v mém případě asi nebude ono.
Předem děkuji za Váš čas a úsilí, jaké věnujete osvětě prostřednictvím tohoto fóra.