nety píše:
Dobrý deň,
pred mms máme rešpekt a asi ho teraz nebudeme skúšať, počkáme kým mamke bude trochu lepšie.
CDS nepoznám, musím si naštudovať. Takisto odporúčajú šankprašalanu, to tiež nepoznam. Nechceme teraz nič skúšať čo by dostalo mamku naspäť do nemocnice. Je to dosť nepríjemné počúvať názory lekárov, ktorí navrhujú chemoterapiu, ale iba na zastavenie choroby, nie na vyliečenie. Viem, že chemoterapia by ju zničila, pacienti umierajú pretože chemoterapia ničí ostatné orgány(hlavne hypofýzu), ktoré už potom nedokážu pracovať a nasleduje smrť.
Zlé je, že mamka teraz nie je v dobrom stave, pustia ju dnes z nemocnice, a budeme musieť po 2 týždňoch fungovať i bez výživy.
Už v nemocnici mala koloidné striebro, čo sa nám v minulosti osvedčilo, tak len zvýšime dávku. Berie teraz striebro o koncentrácii 20ppm 2 krat denne, zvýšime to na 3 krat denne. Kámoška, ktorá striebro vyrába, navrhuje až 50ppm v ťažkých prípadoch, to musíme preštudovať. Známa, ktorá mala pozitívny nález na krčku maternice brala koloidné striebro a zaperovala - vyliečilo sa to.
Takže koloidné striebro rast nádorov nielen zastaví, ale aj vylieči. Tak načo nám je chemoterapia?
A prečo striebro nepredávajú v lekárňach, lebo to je za babku?
Takže náš ďalší postup bude striebro, zapper, Se, Zn, B17, betain HCl, šťavy, probiotika, trochu Céčka.
Držte nám palce, lekári nás hrozne vystrašili.
Krásne sviatky!
Nevím kolik toho stříbra dáváte, ale v koncentraci 10 ppm jsem ho pil 3 dcl denně po poměrně dlouhou dobu v řádu měsíců a nic špatného jsem nepozoroval. Vyšší koncentrace nemusí být lépe, to už se už tvoří větší shluky v roztoku, čili já bych jel koncentraci 10 ppm a klidně i litr denně. To ostatní máte správně a MMS se stejně s koloidním stříbrem míchat nedá, to se tluče, čili jeďte to zatím takto a ještě si zkontrolujte jód a vitamín D3, to má také zásadní vliv na úspěšnost léčby.