peter1 píše:
Mám otázku pre Sybylu - to čierne na tých náplastiach aj niekto laboratórne skúmal či tam nejaké, hlavne ťažké kovy sú ? ono to môže sčernat napríklad aj od hliníku, alebo iných metabolických anomálií v tele
Momentálne idem skúsiť očistu citrónovo-cesnakovým výluhom, mojej svokre to poradili susedia že to našli na internete. 5 citrónov umyjeme a celé, aj s kôrou nasekáme na malé kocky, 30 očistených strúčikov cesnaku rozkrájame, celé to spolu zmiešame a rozmixujeme na kašu, vlejemo do litra studenej vody, privedieme do krátkeho varu, necháme trocha vychladnúť a scedíme do sklenenej fľašky, uložímu schladiť do chladničky. Užívame 0,03l denne (štanprdlík), najlepšie ráno, pred jedlom. 75 ročná svokra si to moc pochvaluje, tak to idem skúsiť aj na sebe.
Odvahu mi dodalo mnoho doporučení na internete a bez cesnakového zápachu.
Nedali sme tie náplaste skúmať, takže nevieme čo presne a či vôbec niečo z tela vytiahli.
Výluh o ktorom píšeš, je starý ľudový prostriedok ako prevencia proti chrípke a súčasne prostriedok proti dušnosti a tiež ako ľudový recept na stenokardiu (angínu pectoris). Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak. Po 3 týždňoch pitia pocítiť v tele príjemné omladenie. Zvápenatenie a vedľajšie príznaky,ako je zhoršené videnie alebo sluchové potiaže sa postupne zmenšujú a odchádzajú. Po 3 týždňoch kúry by mal človek kúru na 8 dní vynechať a potom opäť 3 týždne pokračovať. Potom sa dostaví "prenikavý" úspech. Človek môže zase dobre spať a nemusí v noci pobehovať. Vápnik sa rozpustil tam, kde nemal čo hľadať. Užíva sa aj ako prevencia proti rakovine štítnej žlazy. Tieto ľudové recepty zaberú vždy, ibaže ľudia sú netrpezliví a hľadajú radšej zázračné pilulky
.