jahoda píše:
Dobry den,
omlouvam se, nevedela jsem, kam dotaz umistit a tak jsem ho radeji umistila dvakrat.
Mohl byste prosim dat na stranky tu vyrobu z PET lahve co nejdrive?
A ty hadicky na vino nejsou zavadne-z PVC???Jsou z nejakeho ECO plastu???
Myslim, ze dalsi lide maji take problemy sehnat kvalitni klystyr- vse je z PVC, rezne, plesnivi kolem sparu, v hadicce, proteka kolem kohoutu, necekane se oddeluje a tekutina vytece atd.
A take se popripade zeptat pacientu na ten nerez klystyr a zverejnit kde se da sehnat- akorat se obavam,
ze ten taky nebude ze zcela ECO-nezavadnych plastu,s nerez kohoutem- jelikoz to vyrobci asi moc neresi...PVC je vsude.
Ta oranzova hadicka vedle nerez nadobky u Klystyru-tema- je prave z toho zavadneho klystyru z PVC-ERILENS, kde rezne kohout...opravdu je ta oranzova hadicka-koncova trubice do konecniku ze silikonu???- to tam nepisi-pisi jen Irigator z PVC...
Dekuji
To nezáleží jenom na mě, ale musí mít čas i správce mých stránek, který je momentálně pracovně v zahraničí.
Hadičky na víno jsou pryžové, to jsem vám tam psal.
To se mi již asi nepovede, chodí ke mně opravdu hodně lidí a oslovovat zpětně každého kvůli této informaci je asi nesmysl.
Podle mě řešíte celkem blbost, protože ten několikavteřinový kontakt nálevu s PVC plastem nemůže mít na vaše zdraví žádný negativní vliv.
Koncová hadička je skutečně silikon.