Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob lis 16, 2024 12:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob pro 17, 2011 12:42 pm 

Jarda píše:
To je sice pravda, ale ne každý dovede změnit svůj život a vyřešit vše ihned, čili nějaké berličky jsou pro první moment nutné.

Pan Jarda je pravda, ze menim tie doterajsie navyky pomaly,ale ked to porovnam s okolim ktore je stale este hluche a slepe aj ked sa snazim ich navigovat spravnym smerom.Asi az ked im bude tak zle ako mne bolo, mozno zmenia pristup.Zmena u mna nastala po precitani knihy Kurta Tepperweina Pryc s kyselosti (v slovencine vysla ako Omladzujuce odkyslenie) potom nasledovalo hladanie az sem k tymto skvelym strankam.
Velka vdaka za to ze s nami delite o Vase dlhorocne skusenosti.

PříspěvekNapsal: sob pro 17, 2011 3:29 pm 

Dobrý den,
V prvé řadě bych moc chtěl poděkovat za všechny rady, skutečně lidi jako jste Vy je bohužel v dnešní době poskromnu.
Měl bych na Vás dotaz!Mám od Vás 3,5% HCL rovněž mám zakoupený MMS, rovněž jsem dostal flaštičku na kys. citronovou kterou bych si měl koupit.Uvažoval jsem že místo kys.citronové použiju HCL.Jedná se mě velikost kapek jestli má být stejná tak jak jsem to dostal, tzn stejné kapátko MMS a kys.citr. - poměr kapek pokud mě neklame paměť je 1:1 je to tak?
Děkuji

PříspěvekNapsal: sob pro 17, 2011 10:20 pm 
Administrátor
Administrátor

Oregon píše:
Pan Jarda je pravda, ze menim tie doterajsie navyky pomaly,ale ked to porovnam s okolim ktore je stale este hluche a slepe aj ked sa snazim ich navigovat spravnym smerom.Asi az ked im bude tak zle ako mne bolo, mozno zmenia pristup.Zmena u mna nastala po precitani knihy Kurta Tepperweina Pryc s kyselosti (v slovencine vysla ako Omladzujuce odkyslenie) potom nasledovalo hladanie az sem k tymto skvelym strankam.
Velka vdaka za to ze s nami delite o Vase dlhorocne skusenosti.

Tak pokud nemáte vážnou nemoc, není třeba spěchat, ale spíše vydržet.

PříspěvekNapsal: sob pro 17, 2011 10:25 pm 
Administrátor
Administrátor

Sikora píše:
Dobrý den,
V prvé řadě bych moc chtěl poděkovat za všechny rady, skutečně lidi jako jste Vy je bohužel v dnešní době poskromnu.
Měl bych na Vás dotaz!Mám od Vás 3,5% HCL rovněž mám zakoupený MMS, rovněž jsem dostal flaštičku na kys. citronovou kterou bych si měl koupit.Uvažoval jsem že místo kys.citronové použiju HCL.Jedná se mě velikost kapek jestli má být stejná tak jak jsem to dostal, tzn stejné kapátko MMS a kys.citr. - poměr kapek pokud mě neklame paměť je 1:1 je to tak?
Děkuji

Ano, kapátko stejné a 3,5% tní HCl se kape 1 : 1.

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 2:45 pm 

Zdravím,
zajímá mě zda HCL může podpořit i tento přípravek:
http://www.prozdravi.cz/betavital.html

Jelikož pro mě jsou tablety pasé. Nedokážu celý život spolknout tabletu aniž bych do ní nekousl a nebo ji nenadrtil.
Ať přitom do sebe liju vody kolik chci, hejbám hlavou jak chci, tak prostě celou tabletu bez jakéhokoliv kousání za žádnou cenu nespolknu.
Podařilo se mi to jen jednou! v životě, načež jsem to okamžitě vyzvracel. Nevím, čím to přesně je, ale vím že další snažení v tomto je zbytečné.

A jelikož Betain HCL poškozuje zuby, tak to je celkem problém.

Jaké by byli případně další možnosti?

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 9:35 pm 
Administrátor
Administrátor

Arko píše:
Zdravím,
zajímá mě zda HCL může podpořit i tento přípravek:
http://www.prozdravi.cz/betavital.html

Jelikož pro mě jsou tablety pasé. Nedokážu celý život spolknout tabletu aniž bych do ní nekousl a nebo ji nenadrtil.
Ať přitom do sebe liju vody kolik chci, hejbám hlavou jak chci, tak prostě celou tabletu bez jakéhokoliv kousání za žádnou cenu nespolknu.
Podařilo se mi to jen jednou! v životě, načež jsem to okamžitě vyzvracel. Nevím, čím to přesně je, ale vím že další snažení v tomto je zbytečné.

A jelikož Betain HCL poškozuje zuby, tak to je celkem problém.

Jaké by byli případně další možnosti?

Teoreticky by to fungovat mohlo, ale ve srovnání s tím betainem v tabletách to bude slabý odvar. Jinak pokud nespolknete tabletu, tak můžete pít přímo ředěnou kyselinu chlorovodíkovou a to se spolknout určitě dá. Zuby pochopitelně poškozuje také, ale pokud ji vypijete jako panáka alkoholu, až dozadu do trubek a zapijete vodou, kterou si vykloktáte ústa, tak nevidím důvod k obavám. Sám jsem ji pil dost dlouho a občas si dám dávku i nyní a mám ve svém věku všechny zuby zdravé, bez jediného zásahu zubaře.

PříspěvekNapsal: čtv pro 22, 2011 12:04 am 

Dnes mne Hcl zachránila poté, co jsem se přeplnil (přežral) výtečnou sekanou s kaší. Mám v těchto dnech pomalejší trávení a žaludek nevěděl, co s tím... Nosím s sebou v kapse lahvičku se zředěnou Hcl, tak jsem to tam kopl a za chvíli bylo po problému... Už jsem si tak zvykl, že to 100%ně pomáhá, že někdy ten účinek může být i čistě psychologický. Zázrak...\":-)\"

PříspěvekNapsal: čtv pro 22, 2011 10:05 am 
Administrátor
Administrátor

tomaso píše:
Dnes mne Hcl zachránila poté, co jsem se přeplnil (přežral) výtečnou sekanou s kaší. Mám v těchto dnech pomalejší trávení a žaludek nevěděl, co s tím... Nosím s sebou v kapse lahvičku se zředěnou Hcl, tak jsem to tam kopl a za chvíli bylo po problému... Už jsem si tak zvykl, že to 100%ně pomáhá, že někdy ten účinek může být i čistě psychologický. Zázrak...\":-)\"

HCl opravdu pro lidi s její omezenou tvorbou je, o tom není třeba pochybovat a funguje excelentně.

PříspěvekNapsal: ned pro 25, 2011 12:04 am 

tomaso píše:

Zdravím, zajímalo by mě v jakém poměru si to připravujete a jestli je zředěná HCL funkční když ji uděláte ráno i večer.
Děkuji

PříspěvekNapsal: ned pro 25, 2011 12:06 am 

Dobrý den pane Jardo,
Chci se zeptat jestli můžu na 10 kapek HCL používat kapátko z MMS - jedná se mi o velikost kapky, mám totiž těch stejných kapátek od MMS víc a proto bych je mohl efektivně využít.
Děkuji

PříspěvekNapsal: ned pro 25, 2011 10:17 am 
Administrátor
Administrátor

Sikora píše:
Zdravím, zajímalo by mě v jakém poměru si to připravujete a jestli je zředěná HCL funkční když ji uděláte ráno i večer.
Děkuji

Ředění je zde mnohokrát popsáno, to si musíte dohledat a pokud je v uzavřené lahvičce, vydrží prakticky neomezeně.

PříspěvekNapsal: ned pro 25, 2011 10:20 am 
Administrátor
Administrátor

Sikora píše:
Dobrý den pane Jardo,
Chci se zeptat jestli můžu na 10 kapek HCL používat kapátko z MMS - jedná se mi o velikost kapky, mám totiž těch stejných kapátek od MMS víc a proto bych je mohl efektivně využít.
Děkuji

Na velikosti kapátka zde nijak nezáleží, stejně se dá použít různé množství kapek, to si musíte odsledovat dle potřeby organizmu a někdo užívá mnohem více, třeba 120 kapek na dávku. Není se toho třeba tolik bát, určitě to škodí méně, než ji nedodávat.

PříspěvekNapsal: úte pro 27, 2011 11:20 am 

Tak som konecne vyriesil tu redsiu stolicu.Asi najviac pomohol zeleny il.Okrem toho som absolvoval sanku ,klystiry a ubral trochu z brania HCl.

PříspěvekNapsal: úte pro 27, 2011 8:35 pm 
Administrátor
Administrátor

Oregon píše:
Tak som konecne vyriesil tu redsiu stolicu.Asi najviac pomohol zeleny il.Okrem toho som absolvoval sanku ,klystiry a ubral trochu z brania HCl.

Tak jíly obecně, tedy jakékoliv, stolici slušně upravují a určitě se dají doporučit i na mnoho jiných zdravotních potíží.

PříspěvekNapsal: stř pro 28, 2011 1:36 am 

Sikora: ředění: mám Hcl v podobě 3,5% a k použití si ji připravuji 10-20kapek na cca 50ml vody. Chutná to jako voda okyselená citronem (no, taknějak podobně...\":-)\").
Určitě se časem nijak neznehodnotí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]