[quote="Návštěvník":2max7rso]...mi má dokázat, že není třeba uvádět relevantní zdroje? V tom postrádám logiku. Jak souvisí proboha ten krásný a na srdíčku hřející citát o omylech jiných lidí s tím, že tu pan Jaroslav uvádí informace, které odněkud přejal a neuvádí u nich původní zdroj? Nicméně tvrdit: "je to takle a takle, ale pokud se u vás něco pokazí, já za nic neručím ani neberu zodpovědnost a pochybujte a zjistěte si to sami, máte vlastní rozum, já vás učím přemýšlet", je pouze alibistický postoj, který nevyvolává moc na důvěryhodnosti....[/quote:2max7rso]
Chápu Vaše obavy..., přesto nehledejte někoho na koho svalit že se (možná) Váš tíživý zdr.stav nezlepšuje...
... pan Zajíček pokud mohu za sebe tvrdit, rozhodně není z těch, kdo by něco druhým sděloval bez potvrzení si něčeho na sobě a na mnoha zkušenostech jiných lidí, což samozřejmě nevylučuje že se občas i zmýlí nebo časem upraví nějaké doporučení (kdo je neomylný, Váš obvodní lékař je???). Zodpovědnost však nemůžete přenášet na druhé, Vy jste v konečném výsledku ten, kdo byl varován, stejně jako na lécích se dočtete o vedlejších účincích...i příroda a život má (zatím) své vedlejší účinky (smrt...), takže pokud mohu doporučit,, nedělejte ze sebe pokusného králíka, NIC nezkoušejte dokud k tomu nebudete mít (ten svůj) opravdu dostatečný důvod... (nakonec už se Vám nebo Vašim blízkým stalo, že lékař předepsal a doporučil nějaký lék, a ten člověk ho přestal brát, neboť mu nedělal dobře??...asi k tomu měl opravdu pádný důvod, navzdory doporučení odborníka ...
Třeba máte pravdu Vy (já Vám rozhodně nic dokazovat nechci, mám lepší způsoby jak využít drahocenný čas, přesto se ve Vašem postoji tak trochu vidím, byl jsem dost podobný, tak mi to nedá se podívat zpět do zrcadla jakou cestu člověk ušel...
)
...tak pokud je to tak jak píšete a p.Zajíček si zatím nezískal Vaši důvěru (VŠE CHCE SVŮJ ČAS...), kdo Vás nutí to zde číst, když je tolik "serióznějších" publikací v knihovnách...proč hledáte (pokud opravdu hledáte...) zrovna tady???
Chápu že Vás něco může iritovat, nemohu mluvit za pana Zajíčka, pouze za sebe, tak Vás mohu ujistit, že již mnoho pochybovačů (někdo dříve někdo později) alespoň něco začal používat...ač by to na začátku nebyli ochotni ani zkusit...
Tak se dejte jinou snazší cestou...vždyť přece není možné aby se tolik odborníků a vědců mýlilo a jen pan Zajíček měl pravdu...
Co očekáváte, když tady není automat (jako jsou mnohdy lékaři s diplomem), kterému zaplatí člověk (přinejmenším přes zdr.poj.), a chce aby když ho někde píchá vypadl na druhé straně recept s kulatým razítkem...a pak už jen hupky dupky do lekárny...
(co si na lékařích vezme můj příbuzný, kterému zanedbal lékař žlučník(nepoznal jej...!!), takže mu to vlezlo až na slinivku...!!???,
myslíte že by Vás uklidnilo, kdyby pan Zajíček psal že dává odškodné za každou nepodařenou radu??? )
Nebo pokud nemusíte alopaty a jste spíše přírodní typ, máte v ČR spoustu kvalitních bylinářů anebo šarlatánů všeho druhu, výběr je jen na Vás.
Hodně štěstí ve výběru...(jistě neexistuje jen jedna správná cesta, třeba opravdu budete mít něco lepšího- pokud najdete, podělte se , ať může každý porovnat (nebo nechcete nabídnout ostatním "zaslepeným" jinou lepší alternativu?)
PS: Nezapomínejte že na některé věci a zkušenosti existuje i něco jako know-how, proč by se Vám tedy měl pan Zajíček zodpovídat...pokud by někoho vážně poškodil, už by o tom určitě informoval bulvár nebo "seriózní" televizní zpravodajství soukromých stanic...Vás snad nějak poškodil? (možná by mohl poškodit, takže opravdu voňavku bude lépe raději nepožívat...
mimochodem jak chcete zrovna třeba tuto informaci dokládat (dvojitě slepými studiemi???, i mně se to zdá být divné s tou voňavkou, tak ji prostě jako jiné věci na webu pana Zajíčka (co se mi nějak nezdají) nepoužívám, nebo bych musel mít opravdu vážný důvod zkusit něco o čem pochybuji...třeba jako že už jiné alternativy byly vyčerpány a jak říká pan Zajíček - nejlepší pacient je ten, který již má skoro na kahánku...asi ví moc dobře proč to říká...
(a přesto je ochoten se ve svém volném čase, kdy má jiné - "poctivější" (nábytkářské) řemeslo, dělit o své pracně získané a na mnoha klientech i na sobě (!!!) odzkoušené návody a tipy, dělit s ostatními a to zdarma...
----
Nezapomínejte ale prosím na jednoduché životní pravdivé heslo:
[b:2max7rso]"Kdo chce hledá způsoby (jak to či ono uvést do praxe), kdo nechce - ten hledá důvody (proč to či ono nejde)"[/b:2max7rso]
----
a pokud se budete chtít v životě rýpat v hovínkách, tak tím víc bude (Vám) smrdět..., není tedy lépe hledat jinde než na tomto webu??
(třeba máte titul za či před jménem , možná dokonce obojí, tak proč nehledat u lepších vzdělanců, ne??, tady to asi nebude to pravé ořechové pro Vás, dámu na úrovni).
Příště zkuste (pokud se nenecháte odradit mou neomaleností), napsat něco třeba sem, kam by se to hodilo možná více:
vlákno "Velmi nebezpečný pošuk"
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1 |